Έρχεται το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 και μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Θα έχει μεγαλύτερο budget
17 Μαΐου 2023 22:37
Έρχεται το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 και μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Το Winnie the Pooh: Blood and Honey ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες τρόμου πέρυσι (και φέτος αφού κυκλοφόρησε σε περισσότερες χώρες) και πρόσφατα έφτασε και στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Μπορείτε να μην το γνωρίζετε, αλλά πριν αρκετό καιρό, είχε γίνει γνωστό, ότι θα έρθει και το sequel, ύστερα από την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία.

Και μόλις τώρα έγιναν γνωστές κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη συνέχεια που θα χαροποιήσουν εκείνους που πέρασαν καλά με το Blood and Honey. Όπως μεταφέρει το Collider, η παραγωγή για το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται) προχωράει κανονικά και τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο.

Το sequel θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η viral horror ταινία με τον Winnie the Pooh έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει και στα Return of Krampus, The Area 51 Incident, ενώ ετοιμάζει και άλλα horror projects, τα Bambi: The Reckoning και Peter Pan’s Neverland Nightmare.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Winnie the Pooh: Blood & Honey, μέσα από το αναλυτικό review μας το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης.

Αν ακόμη δεν παρακολουθήσατε την πρώτη ταινία, η σύνοψή της αναφέρει τα εξής:

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα.

Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν.

To Winnie the Pooh: Blood and Honey παίζει στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 11 Μαΐου.