Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1: Το επίσημο trailer έφτασε και ο Tom Cruise τα δίνει όλα!

Ετοιμαστείτε γιατί τον Ιούλιο έρχεται μια “Επικίνδυνη Αποστολή”
17 Μαΐου 2023 18:27
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1: Το επίσημο trailer έφτασε και ο Tom Cruise τα δίνει όλα!

Μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες δράσης της χρονιάς επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στους κινηματογράφους. Αναφερόμαστε στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, το οποίο μόλις απέκτησε το επίσημο trailer του.

Ο Tom Cruise είναι πανέτοιμος για μία επική περιπέτεια που κόβει την ανάσα και θα φορέσει για άλλη μια φορά τα ρούχα του Ethan Hunt. Οι πληροφορίες για την πλοκή δεν έγιναν ούτε τώρα γνωστές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Hunt θα έρθει αντιμέτωπος με τον Esai Morales που είναι ο κεντρικός “villain” της ιστορίας.

Ο Morales θα έχει πλάι του δύο ακόμη πρόσωπα που θα κάνουν τη ζωή του Hunt πολύ δύσκολη και δεν είναι άλλοι από τους Shea Whigham και Pom Klementieff. Η Klementieff υποδύεται μία άρτια εκπαιδευμένη δολοφόνο.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του Dead Reckoning παρακάτω:

 

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε μέσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.