Ο Andy Serkis θα επέστρεφε στις νέες Lord of the Rings ταινίες αλλά υπό έναν όρο

Νέες δηλώσεις
16 Μαΐου 2023 23:53
Ο Andy Serkis θα επέστρεφε στις νέες Lord of the Rings ταινίες αλλά υπό έναν όρο

Ο Andy Serkis έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και αποκάλυψε εάν θα υποδυόταν για ακόμη μια φορά τον Gollum. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι η Warner Bros. Discovery και η New Line θα επιστρέψουν στη Μέση Γη με ολοκαίνουργιες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (The Lord of the Rings).

Θα επέστρεφε όμως ο Andy Serkis στο γνωστό ρόλο του που αγαπήθηκε πολύ από τους fans ή όχι; Τα νέα φαίνεται πως είναι ευχάριστα, διότι σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του, θα υποδυόταν και πάλι τον Gollum/Smeagol εάν χρειαζόταν.

Υπό έναν όρο, όμως. Εάν ο Peter Jackson και οι Fran Walsh και Philippa Boyens επέστρεφαν και αυτοί στις νέες ταινίες.

Οι Peter Jackson, Fran Walsh και Philippa Boyens είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Πέρασα τόσα χρόνια μαζί τους κάνοντας αυτές τις ταινίες. Λατρεύω την ευαισθησία και την άποψή τους. Πάνε τον κινηματογράφο σε άλλο επίπεδο. Τον ζεις και τον αναπνέεις. Ναι, αν ερχόταν κάποια ευκαιρία θα το έκανα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, τα αφεντικά των κινηματογραφικών εγχειρημάτων της Warner Bros., Michael De Luca και Pamela Abdy, έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρονται απλά να επαναλάβουν όσα έχει ήδη κάνει ο Peter Jackson.

Ακόμη δεν είναι απόλυτα γνωστό εάν αυτές οι ταινίες θα είναι remakes της αρχικής τριλογίας ή κάποια spinoffs εντός του σύμπαντος του LOTR.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε εάν οι νέες ταινίες των Warner Bros. και New Line θα είναι spin-offs ή θα συνεχίζουν την ιστορία της θρυλικής τριλογίας. Μιας τριλογίας που έχει στην πλάτη της 17 βραβεία Όσκαρ και πάνω από 2.9 δισεκατομμύρια σε έσοδα στο box office.