The Flash: Η νέα εικόνα δείχνει καλύτερα τη στολή του Michael Keaton ως Batman

Σύντομα στους κινηματογράφους
16 Μαΐου 2023 22:57
The Flash: Η νέα εικόνα δείχνει καλύτερα τη στολή του Michael Keaton ως Batman

Πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του The Flash της DC, το οποίο θα είναι η αρχή ενός ανανεωμένου και φρέσκου κινηματογραφικού σύμπαντος της εταιρίας.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία, που επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον Batman του Micheal Keaton, ο οποίος ως «συνταξιούχος» Σκοτεινός Ιππότης θα βάλει τα δυνατά του να ανατρέψει το κακό και να βοηθήσει τον Flash.

Η νέα εικόνα εστιάζει περισσότερο στη στολή του εμβληματικού χαρακτήρα και μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από αυτήν, ενώ πίσω του βρίσκεται και ο Ezra Miller ως Barry Allen. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Keaton δε θα είναι ο μόνος Batman, καθώς και ο Ben Affleck θα βάλει τη στολή του για ακόμη μια φορά.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν!

Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν... διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα παίξει στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου.