Malum: Η viral ταινία τρόμου κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή

Σε iTunes και Google Play Store
16 Μαΐου 2023 20:15
Malum: Η viral ταινία τρόμου κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή

To Malum έγινε ευρέως γνωστό-viral τον περασμένο Μάρτιο από το πόσο ωμό είναι και παρόλο που δεν έπαιξε στους κινηματογράφους της χώρας μας, από σήμερα θα μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι σας.

Πιο συγκεκριμένα, το Malum κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή σε διάφορες πλατφόρμες. Σύμφωνα με το επίσημο site της ταινίας, θα μπορείτε να την βρείτε μέσα από το iTunes και το Google Play, ενώ σύντομα θα καταφθάσει και στο ψηφιακό κατάστημα της Amazon. Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη στα iTunes και Google Play Ελλάδας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα χρόνου μέχρι να εμφανιστεί.

Επίσης κυκλοφόρησε και ένα νέο Featurette βίντεο που σας μεταφέρει στα γυρίσματα της ταινίας, με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς να μιλάνε για την εμπειρία τους.

Η επίσημη πλοκή λέει τα εξής:

Το Malum είναι ένα τολμηρό “reimagining” του Last Shift που κυκλοφόρησε το 2014. Σε μια αναζήτηση για να αποκαλυφθούν οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του πατέρα της, η αστυνομικός, Jessica Loren, θα ζήσει κάποια παραφυσικά γεγονότα και στην πορεία, ταξιδεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εμπλοκή της οικογένειάς της με τον αρχηγό μιας αίρεσης.

Στο Malum παίζουν οι Jessica Sula (Skins, Split, Godless, Panic), Candice Coke (Kevin Can F**K Himself), Chaney Morrow (Haunt), Clarke Wolfe (Satanic Panic, Torn Hearts), Morgan Lennon (Something From Tiffany’s), Valerie Loo (American Horror), Monroe Cline (Don’t Worry Darling), Eric Olson (Raising Helen), Sam Brooks (Fear Street: Part Two – 1978), Kevin Wayne (The Outsider), Danielle Coyne (Bad Apples), Natalie Victoria (Dead Heads), Christopher Matthew Spencer (Snowfall, Winning Time) και Britt George (True Blood).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Anthony DiBlasi (Last Shift, Dread, Extremity), ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Scott Poiley (Last Shift, Missionary, Exhume).

Tags: