Haunted Mansion: Η Disney σάς προσκαλεί σε μία στοιχειωμένη έπαυλη αυτό το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Jared Leto, LaKeith Stanfield και άλλους γνωστούς ηθοποιούς
16 Μαΐου 2023 19:55
Haunted Mansion: Η Disney σάς προσκαλεί σε μία στοιχειωμένη έπαυλη αυτό το καλοκαίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Walt Disney Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Haunted Mansion που αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο και θα έχει και μια μεγάλη έκπληξη. Αυτή του Jared Leto, ο οποίος βρίσκεται στο cast της ταινίας στο ρόλο του “The Hatbox Ghost”.

Ωστόσο, θα δείτε και άλλα γνωστά ονόματα που συμπληρώνουν ένα all-star cast, όπως είναι ο LaKeith Stanfield και ο Owen Wilson, αλλά και οι Tiffany Haddish, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Dan Levy και Jamie Lee Curtis. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Justin Simien, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τα Dear White People και Bad Hair. Το σενάριο είναι της Katie Dippold των The Heat, Parks and Recreation και Ghostbusters (2016).

Το Haunted Mansion επικεντρώνεται σε μία μητέρα και τον γιο της, οι οποίοι ψάχνουν τη βοήθεια κάποιων ειδικών για να απαλλαγούν μια για πάντα από κάποιες υπερφυσικές οντότητες που υπάρχουν στο σπίτι τους. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Dan Lin, Jonathan Eirich, Nick Reynolds και Tom Peitzman.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε πρόσφατα ότι πάντα ήταν μεγάλος θαυμαστής του Haunted Mansion και είναι πολύ ενθουσιασμένος που δούλεψε σε αυτό το project.

Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει μια τρομακτική, αστεία και αλλόκοτη περιπέτεια για τους νέους, όσο και για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές! Ανυπομονώ να ζήσει το κοινό αυτή την ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Το Haunted Mansion θα παίξει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.