Fast X: Περιλαμβάνει post-credits σκηνή το Fast & Furious 10;

Για να ξέρετε αν θα πρέπει να καθίσετε μέχρι να τελειώσουν τα credits ή όχι
16 Μαΐου 2023 14:16
Fast X: Περιλαμβάνει post-credits σκηνή το Fast & Furious 10;

Μερικά 24ωρα απομένουν για την πρεμιέρα του "Fast X" ή αλλιώς Fast & Furious 10, καθώς αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου. Πριν πάτε όμως και επειδή η Marvel Studios έκανε μόδα τις post-credits σκηνές καλό είναι να ξέρετε εάν θα αξίζει να κάτσετε οι fans της φαμίλιας του Dom Toretto μέχρι να τελειώσουν όλα τα credits της ταινίας. 

Τελικά, το Fast X έχει post-credits σκηνή και συγκεκριμένα μια σκηνή-βόμβα για τη συνέχεια του franchise, αμέσως μόλις κυλήσουν τα mid-credits. Επομένως δε χρειάζεται να καθίσετε στη θέση σας μέχρι το πέρας όλων των credits καθώς περιλαμβάνεται μία post-credits σκηνή. 

Τι γίνεται στην post-credits σκηνή του Fast X;

Λόγω της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας που έγινε στη Ρώμη αποκαλύφθηκε ποιος εμφανίζεται σε αυτή. Ο λόγος για τον Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος επιστρέφει στο franchise στο ρόλο του "Luke Hobbs", παρά την δημόσια κόντρα που είχε με τον Vin Diesel. 

Την αποκάλυψη έκανε πριν μερικές μέρες το The Wrap, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε αυτή τη σκηνή και με ποια αφορμή επανεμφανίζεται ο Hobbs του Dwayne Johnson. 

Τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ενώ εκτός από τους Diesel και Momoa παίζουν και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Επίσης, ο Diesel όντας πρωταγωνιστής και παραγωγός των ταινιών μίλησε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X στη Ρώμη ρίχνοντας τη βόμβα ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να είναι το πρώτο μέρος της