Fast X: Ο σκηνοθέτης ξέρει ήδη πως τελειώνει το franchise και θέλει να σας εκπλήξει

Η νέα συνέντευξη του Louis Leterrier
15 Μαΐου 2023 22:18
Fast X: Ο σκηνοθέτης ξέρει ήδη πως τελειώνει το franchise και θέλει να σας εκπλήξει

Το Fast X θα παίξει στους κινηματογράφους αυτήν την Πέμπτη και ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Louis Leterrier έδωσε μια νέα συνέντευξη και μιλάει για το οριστικό φινάλε της “τριλογίας”.

O Leterrier θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και στο Fast 11, το οποίο δε θα είναι το φινάλε, καθώς πρόσφατα μάθαμε ότι θα έρθει και το 12ο κεφάλαιο που θα κλείσει οριστικά το franchise. Και όπως φαίνεται, ο Leterrier γνωρίζει ήδη το πώς θα ολοκληρωθεί.

Πρόσφατα, ο Steve Weintraub του Collider μίλησε με τον Leterrier και μεταξύ άλλων η κουβέντα πήγε και στις επόμενες ταινίες και φαίνεται ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις και κάποιες ανατροπές που δεν περιμένουν οι fans. Οι δημιουργοί και οι παραγωγοί των Fast εργάζονται ήδη πάνω στα επόμενα μέρη και γνωρίζουν ήδη ποιος είναι ο τελικός στόχος και πώς θα κλείσει αυτή η σειρά που βρίσκεται στον «αέρα» από το 2001.

Ο Leterrier δήλωσε τα εξής:

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι γνωρίζουμε ακριβώς πως τελειώνει το franchise του Fast. Ξέρουμε που θα καταλήξει. Οι δρόμοι που θα διανύσουμε είναι διαφορετικοί, αλλά ξέρουμε που τελειώνουν όλα, και ξέρω ως θαυμαστής της σειράς ότι είναι κάπως ικανοποιητικό και πραγματικά εκπληκτικό το πως τελειώνει.

Όπως γνωρίζετε, το fan service είναι δύσκολο επειδή θες να παραδόσεις κάτι σωστό, αλλά θέλεις και να εκπλήξεις τον κόσμο. Δε θες να τους δώσεις ένα τέλος που περιμένουν. Έχουμε «φυτέψει σπόρους» στο Fast X, γίνονται τόσα πολλά πράγματα, λέγονται τόσα πολλά, έχει τόσες πολλές στιγμές που προβάλλονται στην οθόνη, οπότε σε προετοιμάζουν γι’ αυτό. Για το τέλος.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελικό trailer του Fast X.

Η περίληψη του Fast X αναφέρει:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Πρωταγωνιστούν Vin Diesel, Jason Momoa, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Το Fast X αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.