Στην Κρήτη γυρίζεται ταινία της Amazon με ηθοποιούς από τα 'Game of Thrones' και 'Inception'

Γνωρίστε το “Killer Heat“ με τους Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley και Richard Madden
15 Μαΐου 2023 13:38
Στην Κρήτη γυρίζεται ταινία της Amazon με ηθοποιούς από τα 'Game of Thrones' και 'Inception'

Μια νέα χολιγουντιανή παραγωγή επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη για τα γυρίσματά της. Ο λόγος για το "Killer Heat" τη νέα ταινία της Amazon Studios στην οποία πρωταγωνιστεί μια γνωστή τριπλέτα ηθοποιών με τους Joseph Gordon-Levitt (Inception, Looper, The Dark Knight Rises), Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) και τη Shailene Woodley (Divergent Trilogy). 

Το ρεπορτάζ του NeaKriti.gr μεταφέρει ότι τα κινηματογραφικά πλατό της Amazon θα στηθούν στη Σητεία, στον Άγιο Νικόλαο, στο Λιμένα Χερσονήσου και σε όλο το μήκος του, στο Σαραντάρι, στο "Αρίνα", στον Καρτερό αλλά στο Κράσι. Τη σκηνοθεσία του "Killer Heat" ανέλαβε ο Philippe Lacôte σε σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα του πασίγνωστου best-seller συγγραφέα Jo Nesbø με τίτλο "The Jealousy Man" και το οποίο έχει διασκευαστεί από τους Roberto Bentivegna με επίβλεψη από τον Matt Charman, υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο του "Bridge of Spies". 

Σύμφωνα με την πλοκή δύο δίδυμα αδέρφια (τους υποδύεται ο Madden) μπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο όσο βρίσκονται σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί, και ένας ντετέκτιβ γνωστός και ως "Jealousy Man" (Gordon Levitt) καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. 

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και μερικά πλάνα από την πρώτη φάση των γυρισμάτων κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ωστόσο, ως Unboxholics καταφέραμε να αποσπάσουμε μερικές φωτογραφίες από το πλατό που ήταν στημένο χθες Κυριακή 14 Μαίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου φαίνονται τα δεκάδες βαν και οι σκηνές που έχουν στηθεί γύρω-γύρω από το πλατό της ταινίας. Στα τοπικά γυρίσματα συνδράμει και η γνωστή ελληνική εταιρία παραγωγής Faliro Productions. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Killer Heat αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου. 

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το πλατό: