Simon Pegg: Αποκαλύπτει πώς έκρυβε τον αλκοολισμό του στο πλατό του Mission Impossible

Ο ηθοποιός ανοίχτηκε για το προσωπικό του Γολγοθά
15 Μαΐου 2023 11:02
Simon Pegg: Αποκαλύπτει πώς έκρυβε τον αλκοολισμό του στο πλατό του Mission Impossible

Ο Simon Pegg (Σάιμον Πεγκ) ανοίχτηκε για τον προσωπικό του Γολγοθά σε μια νέα του συνέντευξη στο BBC, λέγοντας πως δίνει μάχη με τον αλκοολισμό. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να αποκρύψει τον αλκοολισμό του όσο βρισκόταν στο πλατό του Mission: Impossible III, καθώς απέκτησε τον εθισμό αυτόν ύστερα από μια σειρά ψυχολογικών προβλημάτων. 

Στο Mission: Impossible 3 του 2006, o Pegg πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο franchise υποδυόμενος τον σπεσιαλίστα των υπολογιστών και πράκτορα της IMF, Benji Dunn, ο οποίος γίνεται μέλος της ομάδας του Ethan Hunt του Tom Cruise. Ξεκίνησε να αποκαλύπτει το θέμα του λέγοντας ότι "Γίνεσαι πολύ ύπουλος όταν έχεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου". 

Μιλώντας στο "Desert Island Discs" του BBC ο 53χρονος Βρετανός ηθοποιός αναφέρει: "Μαθαίνεις πώς να το κάνεις χωρίς να το καταλάβει κανείς, γιατί σε κυριεύει. Θέλει να συντηρηθεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη σταματήσει. Τελικά όμως φτάνει σε ένα σημείο που δεν μπορεί να κρυφτεί, και τότε, ευτυχώς, κατάφερα να τραβηχτώ από τον βούρκο".

Ο Pegg δήλωσε ότι η γέννηση της κόρης του το 2009 τον έβαλε στο σωστό δρόμο για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ. Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην "απλή" φιλία που διατηρεί με τον Τομ Κρουζ όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχουν παίξει μαζί πλέον σε πέντε "Επικίνδυνες Αποστολές", συμπεριλαμβανομένου και του πολυαναμενόμενου Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1. 

"Η σχέση μου μαζί του είναι πολύ απλή και φιλική", δήλωσε ο Pegg. "Ήταν πάντα μια πολύ άνετη σχέση. Νομίζω ότι συνειδητοποιείς, όταν γνωρίζεις το άτομο και όχι το πυκνό πέπλο του μύθου που έχει δημιουργηθεί γύρω του, είναι μια διαφορετική εμπειρία. Θέλω να πω, του αρέσει η φήμη και πραγματικά την απολαμβάνει. Είναι το μόνο που ξέρει. Τον τροφοδοτεί με ενέργεια και τον ωθεί".

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.