The Flash: Δείτε το νέο trailer αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας

O Barry Allen του Ezra Miller σπάει το Multiverse για να σώσει τη μητέρα του
14 Μαΐου 2023 19:36
The Flash: Δείτε το νέο trailer αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας

H Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία "The Flash" με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller, η οποία δείχνει να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των fans της DC. 

Λόγω της ημέρας το teaser είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας, μιας και η περιπέτεια του Barry Allen και η ιστορία του βασίζεται στο να σώσει τη μητέρα του και έτσι όλα τα πλάνα είναι συναισθηματικά φορτισμένα.

Όταν ήταν μικρός ο Barry είδε τη μητέρα του να δολοφονείται από τον Reverse Flash και έτσι βάζει τον μελλοντικό εαυτό του ως "Scarlet Speedster" να τρέξει πίσω στο μέλλον για να σώσει τη Nora Allen. Μόνο που αυτό το σπριντ θα κοστίσει στο Multiverse της DC πολλά, καθώς αυτό σπάει και προκαλείται έτσι ένας πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος. 

"Οι μαμάδες είναι σούπερ ήρωες" γράφει η Warner Bros στο tweet που συνοδεύει το trailer, στέλνοντας 'ετσι τις ευχές της σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. 

Δείτε το νέο teaser του The Flash: 

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει: "Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;"

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.