Deadpool 3: Όλο και πιο 'Logan' μοιάζει ο Hugh Jackman λίγο καιρό πριν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Ο Hugh Jackman αποκάλυψε το νέο του look για την επιστροφή του Wolverine
14 Μαΐου 2023 10:28
Deadpool 3: Όλο και πιο 'Logan' μοιάζει ο Hugh Jackman λίγο καιρό πριν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Προς τα τέλη Μαίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Deadpool 3 και ο Hugh Jackman που πρόκειται να επιστρέψει ως Wolverine, έκανε tease στα social media το ανανεωμένο του look. 

Ο 54χρονος σταρ ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία όπου πλέον έχει μια πυκνή γενειάδα, δείχνοντας έτοιμος για να υποδυθεί ξανά τον Wolverine, για πρώτη φορά εντός του MCU και πλάι στον Ryan Reynolds. Μόνο που το στιλ της γενειάδας του θυμίζει περισσότερο... "Logan" παρά Wolverine από την εποχή των X-Men ταινιών

Μάλιστα έγιναν και κάποια συγκριτικά που πράγματι φανερώνουν ότι η εμφάνισή του μάλλον θα κινείται πιο πολύ προς "Logan", κάνοντας τους fans να ξεκινήσουν θεωρίες πως το Deadpool 3 ίσως να είναι μια prequel ιστορία της ταινίας του 2017 δια χειρός James Mangold. 

Μόνο που ο Jackman αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό σε πρόσφατη εμφάνισή του σε podcast. Συγκεκριμένα μιλώντας στο The Empire Film Podcast αποκάλυψε ότι πράγματι το Deadpool 3 θα λαμβάνει χώρα πριν την ταινία "Logan" και μοιράστηκε την αντίδραση που είχε ο James Mangold όταν του μετέφερε τα νέα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Πραγματικά ήταν πού ΟΚ με όλο αυτό. Του είπα ότι θα λαμβάνει χώρα πριν την ταινία μας, οπότε δε θα χαλούσαμε κάτι όπως το να πεταχτούν τα νύχια του από τον τάφο. Επομένως ανακουφίστηκε στο άκουσμά του και κατάλαβε το λόγο. Θεώρησε κιόλας πως είναι μια καλή ιδέα. 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Οι Matthew Macfadyen της σειράς Succession και Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin και Stefan Kapicic ως Vanessa και Colossus αντίστοιχα. Επίσης, θα δείτε και τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και την επιστροφή του Rob Delaney ως Peter.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.