Ο δημιουργός του The Conjuring ετοιμάζει νέο horror franchise που θα είναι “καλύτερο και πιο τρομακτικό”

Αυτό είναι το The Haunted
13 Μαΐου 2023 14:41
Ο δημιουργός του The Conjuring ετοιμάζει νέο horror franchise που θα είναι “καλύτερο και πιο τρομακτικό”

Ανακοινώθηκε το The Haunted μία νέα ταινία που θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και έρχεται από τον δημιουργό του The Conjuring, Tony DeRosa-Grund. Εκείνος ήταν και παραγωγός στην ταινία, ενώ στο νέο του project θα βοηθήσει και η Cinedigm.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες, αλλά οι παραγωγοί δήλωσαν ότι θα δείτε ιστορίες που θα βασίζονται σε «επαληθευμένα πραγματικά γεγονότα». Επιπροσθέτως, αυτό το νέο franchise, θα εστιάσει σε κάποια γεγονότα πολλών οικογενειών που υποστήριζαν ότι πολιορκούνται από υπερφυσικές οντότητες.

Ο Tony DeRosa-Grund έγραψε το σενάριο και μέσα στην παραγωγή θα βρίσκεται και το Bloody Disgusting. Αυτόν τον καιρό ψάχνουν τον σκηνοθέτη, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023.

Η πρώτη σύνοψη λέει:

Το The Haunted franchise ξεκινά με τις σκοτεινές και τρομακτικές παραφυσικές εμπειρίες μιας οικογένειας που διασταυρώνοντας με ιστορικά γεγονότα και θρύλους γύρω από μία γυναίκα έγκυο που κατηγορήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα ότι είναι μάγισσα.

Ο DeRosa-Grund δήλωσε και επίσημα ότι θέλει να μετατρέψει το The Haunted σε ένα μεγάλο Universe με πολλές συνέχειες, prequels και spin-offs.

Μερικές δηλώσεις από τον DeRosa-Grund:

Έχοντας δημιουργήσει, παράγει και γράψει την ιστορία για το πρωτότυπο The Conjuring, μπορώ να πω, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι το The Haunted είναι καλύτερο, πιο αληθινό και πιο τρομακτικό!

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.