Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1: Η επική απάντηση του Tom Cruise για να κάνει την ταινία

“Θέλω να πάρω μια μηχανή και να πέσω από έναν γκρεμό!”
12 Μαΐου 2023 19:00
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1: Η επική απάντηση του Tom Cruise για να κάνει την ταινία

Ο Christopher McQuarrie έδωσε μια νέα συνέντευξη στο EW και αποκάλυψε τις πρώτες συζητήσεις που είχε με τον Tom Cruise σχετικά με τις επόμενες δύο Mission: Impossible ταινίες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, στις πρώτες συζητήσεις τους, ρώτησε τον Cruise τι θα ήθελε να κάνουν στο Dead Reckoning Part One, με εκείνον να λέει χαρακτηριστικά: “Θέλω να πάρω μια μηχανή και να πέσω από έναν γκρεμό!”. O McQuarrie αμέσως μετά του είπε: “Ωραία και εγώ θέλω να καταστρέψω ένα τρένο!”.

Είμαστε τεράστιοι θαυμαστές του Buster Keaton, του John Frankenheimer, του David Lean, όλων αυτών των κινηματογραφιστών που κάποια στιγμή στην καριέρα τους κατέστρεψαν ένα τρένο. Σκέφτηκα ότι το αξίζω αυτό, θέλω να καταστρέψω κι εγώ ένα.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι αυτό που ήθελε ο Tom Cruise έγινε πραγματικότητα και τον Σεπτέμβριο του 2020 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οδήγησε μία μοτοσυκλέτα πέφτοντας από ένα γκρεμό (τα γυρίσματα λάμβαναν χώρα στην Νορβηγία). Αυτό μπορείτε να το δείτε παρακάτω μιας και είχε δημοσιευθεί ένα βίντεο από τ.

 

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Τη φωτογραφία με το τρένο που κατά πάσα πιθανότητα λέει ο McQuarrie μπορείτε να την δείτε αν πατήσετε εδώ.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε μέσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.