Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν – Νέο υλικό και πληροφορίες για την αναμενόμενη ταινία

Ραντεβού στους κινηματογράφους με ένα εκπληκτικό cast
10 Μαΐου 2023 19:23
Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν – Νέο υλικό και πληροφορίες για την αναμενόμενη ταινία

Τα Χελωνονιντζάκια πρόκειται να επιστρέψουν στους κινηματογράφους με μία ολοκαίνουργια ταινία και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Jeff Rowe, η επερχόμενη ταινία, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, θα μοιάζει με τα Stand By Me και Lady Bird, αλλά…με Χελωνονιντζάκια.

Αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης πριν από λίγες ώρες στο Empire και συνέχισε τις δηλώσεις τους λέγοντας ότι είναι η απόλυτη εφηβική ταινία ενηλικίωσης.

Έχουν πολύ από αυτήν την αυθεντική αυτοπεποίθηση που έχουν οι έφηβοι. Όταν είσαι νέος σκέφτεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Από την άλλη, ο Evan Coldberg του Superbad, ο οποίος βρίσκεται στο project και ως παραγωγός μαζί με τον Seth Rogen δήλωσε:

Έχει αυτό το Superbad πράγμα, όπου είναι οι καλύτεροι φίλοι, αλλά είναι κάπως χαμένοι και κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, αλλά ποτέ δεν αμφιβάλλεις για την αγάπη τους.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφέρει ότι θα δείτε τα Χελωνονιντζάκια να κερδίζουν τις καρδιές των ανθρώπων της Νέα Υόρκης και γίνονται αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι λόγω των ηρωικών πράξεών τους. Η νέα φίλη τους, η April θα τους βοηθήσει να αναβάλουν κάποια νέα εγκλήματα, αλλά θα ανακαλύψουν ότι κάποιοι νέοι μεταλλαγμένοι τα βάζουν μαζί τους.

Δείτε τη νέα εικόνα:

Το εκπληκτικό cast: Micah Abbey ως Donatello, Shamon Brown Jr. ως Michelangelo, Hannibal Buress ως Genghis Frog, Rose Byrne ως Leatherhead, Nicolas Cantu ως Leonardo, John Cena ως Rocksteady, Jackie Chan ως Splinter, Ice Cube ως Superfly, Natasia Demetriou ως Wingnut, Ayo Edebiri ως April O’Neil, Giancarlo Esposito ως Baxter Stockman, Post Malone ως Ray Fillet, Brady Noon ως Raphael, Seth Rogen ως Bebop, Paul Rudd ως Mondo Gecko και Maya Rudolph ως Cynthia Utrom.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου.