Θα γίνει το Guardians of the Galaxy Vol. 4; Ο James Gunn έδωσε την απάντηση

Μέσα από το Twitter του ο διάσημος σκηνοθέτης ξεκαθάρισε το μέλλον του franchise
09 Μαΐου 2023 15:54
Θα γίνει το Guardians of the Galaxy Vol. 4; Ο James Gunn έδωσε την απάντηση

Με το Guardians of the Galaxy Vol. 3 να προβάλλεται ήδη δίνοντας έτσι ένα οριστικό φινάλε στην τριλογία του Star-Lord και της ασυμβίβαστης παρέας του, υπάρχουν ήδη ερωτήματα για το εάν και κατά πόσο θα συνεχιστεί το franchise εντός της Marvel. Άλλωστε όλοι δεν αποχωρούν από αυτή την φουρνιά των Guardians αλλά είναι όμως ηχηρά τα ονόματα όπως αυτά των Zoe Saldana και Dave Bautista ως Gamorra και Drax αντίστοιχα. 

Ωστόσο οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή για εάν θα γίνει το Guardians of the Galaxy Vol. 4 και ο σκηνοθέτης της τριλογίας James Gunn απάντησε -και μαζί σε ένα σωρό άλλες- ερωτήσεις των fans μέσα από το δραστήριο Twitter λογαριασμό του. 

Για το ενδεχόμενο του Guardians of the Galaxy 4 όμως έδωσε μια ξεκάθαρη και μονολεκτική απάντηση ουκ ολίγες φορές μάλιστα. "Θα γίνει το Vol. 4;" και "θα δούμε στο μέλλον το Guardians 4;" ήταν οι ερωτήσεις που κυριάρχησαν και ο Gunn απάντησε σε όλες μονολεκτικά Όχι"

Ωστόσο σε μια συνέντευξή του στο Esquire Middle East, o οραματιστής της Guardians τριλογίας αποκάλυψε ότι υπάρχει μέλλον γενικότερα για το franchise των Guardians of the Galaxy, αλλά δεν θεωρεί ότι θα υπάρξει ποτέ Guardians of the Galaxy 4. Μάλιστα είχε τη διάθεση να δώσει τη σκυτάλη στον διάδοχό του και εξήγησε περαιτέρω λέγοντας:

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ μια ταινία "Guardians of the Galaxy Vol. 4". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτή η ομάδα δεν θα επιστρέψει. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλες ταινίες 'Guardians', αλλά δεν θα είναι με αυτή την ομάδα".

"Νομίζω ότι εφόσον κάποιος βάλει τον εαυτό του σε αυτό και δεν προσπαθήσει απλώς να αντιγράψει αυτό το στυλ - νομίζω ότι μπορεί να είναι πραγματικά καταπληκτικό. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί σκηνοθέτες που θα ήθελα να το κάνουν αυτό. Και θα ήθελα πολύ να το δω να συμβαίνει".

O Chris Pratt πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο ρόλο του Star Lord και περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ

Πραγματοποίησε, επίσης, ένα αρκετά καλό ντεμπούτο παγκοσμίως καθώς στο πρώτο του τετραήμερο έφερε συνολικά πάνω από $282 εκατομμύρια στο box office. 

Τις εντυπώσεις μας για τη νέα ταινία της Marvel, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το cast του Guardians 3 περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean GunnWill Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.