Mark Hamill και Tom Hiddleston θα παίξουν σε horror ταινία βασισμένη σε ιστορία του Stephen King

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Flanagan του The Haunting of Hill House
09 Μαΐου 2023 12:03
Mark Hamill και Tom Hiddleston θα παίξουν σε horror ταινία βασισμένη σε ιστορία του Stephen King

Ο Mike Flanagan των Doctor Sleep και The Haunting of Hill House ετοιμάζει το επόμενό του project και για άλλη μια φορά θα επικεντρωθεί σε βιβλίο του Stephen King. Όπως μεταφέρει το Deadline, ο διάσημος δημιουργός θα φέρει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του The Life of Chuck, με ένα εξαιρετικό cast.

Ο Tom Hiddleston της σειράς Loki θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ και πλάι του θα δείτε τον Mark Hamill του Star Wars franchise. Ακούγεται ότι ο Flanagan, εκτός από τη σκηνοθεσία της ταινίας θα γράψει το σενάριο, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με την εταιρία Intrepid Pictures και τον φίλο του Trevor Macy.

Βασισμένο σε μία μικρή horror ιστορία του King από την ανθολογία ονόματι “If it Bleeds”, το The Life of Chuck χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους και επικεντρώνονται στον Charles Krantz. Η πρώτη ιστορία ξεκινάει από το τέλος του χαρακτήρα, όταν εκείνος πεθαίνει από όγκο στον εγκέφαλο στα 39 του χρόνια και οι άλλες δύο διηγούνται την παιδική του ηλικία σε ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Η ταινία βρίσκεται αρκετό καιρό στα σκαριά και το σενάριο γράφεται εδώ και μήνες. Ο Hiddleston θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα, ενώ ο Hamill θα παίξει τον Albie.

Ο Tom Hiddleston έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από το ρόλο του Loki στις ταινίες της Marvel, ενώ πρόσφατα απέκτησε και την δική του αποκλειστική σειρά στο Disney+, με την 2η σεζόν να ετοιμάζεται ήδη.

Ο Mark Hamill ή αλλιώς ο Luke Skywalker των Star Wars θα βρίσκεται και στην επόμενη σειρά του Flanagan, το The Fall of the House of Usher που θα παίξει στο Netflix.

Το The Life of Chuck θα είναι ταινία τρόμου, αλλά δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν θα παίξει απευθείας στους κινηματογράφους ή σε κάποια streaming πλατφόρμα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.