Το Evil Dead Rise έρχεται σύντομα σε ψηφιακή μορφή για να τρομάξετε από το σπίτι σας

Σε 4K UHD και άλλες εκδόσεις
08 Μαΐου 2023 23:24
Το Evil Dead Rise έρχεται σύντομα σε ψηφιακή μορφή για να τρομάξετε από το σπίτι σας

Δεν προλάβατε να πάτε στον κινηματογράφο για να παρακολουθήσετε το Evil Dead Rise; Περιμένετε την επιτυχημένη horror ταινία να την δείτε από την άνεση του σπιτιού σας; Τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς έγινε γνωστό ότι το νέο κεφάλαιο του franchise θα κυκλοφορήσει για όλους αύριο!

Όπως έγινε γνωστό, το Evil Dead Rise θα γίνει διαθέσιμο αύριο, 9 Μαΐου, για αγορά-ενοικίαση σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες, όπως τα Amazon Prime Video, Apple TV και Google Play. Από την άλλη, αν το θέλετε στη συλλογή σας σε “δισκάκι”, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου σε 4K UHD πακέτο, Blu-ray και DVD.

Το Evil Dead Rise γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, αφού εκτός από αρκετά θετικές κριτικές, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Αυτή είναι η σύνοψη του Evil Dead Rise:

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Σε αυτό το project πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The End), Nell Fisher (Splendid Isolation), Alyssa Sutherland και Lily Sullivan. Αξίζει να αναφερθεί, πως στην παραγωγή βρίσκεται ο Sam Raimi, ο Bruce Campbell και ο Robert Tapert. Και οι τρεις τους έχουν βοηθήσει «πάρα πολύ» στο να βγει όπως πρέπει αυτή η ταινία.

Πατώντας εδώ θα βρείτε και το αναλυτικό review των Unboxholics για το Evil Dead Rise, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αντώνης Παυλίδης.

Να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε ή σε ποια streaming πλατφόρμα θα παίξει το Evil Dead Rise, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα.

Το Evil Dead Rise έπαιξε στους κινηματογράφους στις 20 Απριλίου και πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακή αλλά και σε “δισκάκι” στις 9 Μαΐου.

Tags: