Εταιρία ψάχνει άτομο να δει όλα τα Fast & Furious με αμοιβή $1000 δολάρια

Για την ανάγκη μιας έρευνας
08 Μαΐου 2023 19:08
Εταιρία ψάχνει άτομο να δει όλα τα Fast & Furious με αμοιβή $1000 δολάρια

Μια εταιρία από τις ΗΠΑ προσπαθεί να βρει έναν υποψήφιο για να δει όλες τις ταινίες Fast & Furious και μάλιστα προσφέρει αμοιβή. Ο λόγος για το FinanceBuzz, μια ενημερωτική ιστοσελίδα για οικονομικές συμβουλές και προτάσεις, η οποία ψάχνει έναν "ρυθμιστή αποζημιώσεων του Fast & Furious", ο οποίος θα παρακολουθήσει και τις 10 ταινίες του διάσημου blockbuster franchise δράσης και να κερδίσει $1000 δολάρια ως αμοιβή

Όπως αναφέρει η περιγραφή του, αυτός που θα επιλεχθεί θα πρέπει αν αφιερώσει δύο εβδομάδες από τη ζωή του και να παρακολουθήσει πάνω από 20 ώρες περιεχομένου Fast and Furious -όσο διαρκούν περίπου όλες οι ταινίες μαζί, ξεκινώντας από το "The Fast and The Furious" του 2001. 

Ποια είναι όμως η κύρια του αποστολή πέραν από το να τις παρακολουθήσει όλες; Σκοπός του υποψηφίου είναι να παρατηρήσει και να καταγράψει τις ζημιές από κάθε τροχαίο ατύχημα που γίνεται σε κάθε ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του επερχόμενου "Fast X" που κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαίου στην Ελλάδα. Θα πρέπει να εκτιμήσει το ποσό της ζημιάς, την έκταση των ζημιών και ποια αυτοκίνητα εμπλέκονται στο κάθε ατύχημα. 

Πρακτικά το FinanceBuzz θέλει να εκτιμήσει τον ασφαλιστικό αντίκτυπο που έχει η πέραν του δέοντος αλόγιστη οδήγηση που γίνεται από τους πρωταγωνιστές των ταινιών Fast & Furious. 

Ανάμεσα στις προϋποθέσεις για αυτή τη θέση εργασίας, ο τυχερός υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να νοικιάζει ταινίες στο σπίτι -μάλλον σε ψηφιακή μορφή- και να μπορέσει να πάει αν δει το Fast X στο σινεμά. Δυστυχώς για τους fans των Fast & Furious στην Ελλάδα, η εν λόγω θέση εργασίας είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ με τις αιτήσεις να γίνονται μέχρι τις 19 Μαΐου και την ανακοίνωση του υποψηφίου να γίνεται στις 26 του μήνα. 

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι πουλήθηκε το εμβληματικό Nissan Skyline του "Brian" του Paul Walker από τις ταινίες Fast & Furious για ένα αμύθητο ποσό.