Τρώει δούλεμα ακόμα ο Tom Holland για τα spoilers του Avengers: Endgame (BINTEO)

Τον τρόλαρε με TikTok ο σκηνοθέτης της ταινίας Joe Russo!
08 Μαΐου 2023 18:25
Τρώει δούλεμα ακόμα ο Tom Holland για τα spoilers του Avengers: Endgame (BINTEO)

Την αφέλεια του Tom Holland με τα spoilers την έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές η Marvel Studios, σε σημείο που μέχρι και οι συμπρωταγωνιστές του του έβαζαν... χέρι για να σταματήσει να τρέχει η γλώσσα του όταν δεν πρέπει. 

Τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε του Infinity Saga και της ταινίας Avengers: Endgame, ο Tom Holland συνεχίζει να τρώει δούλεμα για τα spoilers που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά. Τις τρολιές αυτές θυμήθηκε ο ένας εκ των σκηνοθετών του "Endgame", ο Joe Russo, που μέσα από το TikTok θέλησε να πειράξει τον Holland. 

"POV: Είναι 2018 και συζητάτε την άκρως μυστική πλοκή του Avengers: Endgame και ο Tom Holland μπαίνει στο δωμάτιο" έγραψε στη λεζάντα του ο Russo, με ένα χαρακτηριστικό ήχο του TikTok που ταιριάζει γάντι στο meme της περίπτωσης. Εκτός από τα γενικότερα spoilers που έχει ξεστομίσει κατά λάθος ο 26 χρονος σταρ της Marvel, αναφέρεται κιόλας στο αθώο ψέμα, που του είπανε οι οραματιστές του Avengers: Endgame. 

Έχοντας μοιράσει αρκετούς πονοκεφάλους και καρδιακά στο PR της Marvel, αποφάσισαν να του πουν πως στη σκηνή του φινάλε αντί να γίνεται η κηδεία του Tony Stark (Iron Man - Robert Downey Jr.) γίνεται ένας γάμος. 

Δείτε το TikTok με την τρολιά στον Holland: 

@agbofilms Spoiler alert: Iron Man dies #russobrothers #endgame #tomholland ♬ original sound - Famed Flames

Το εν λόγω TikTok έχει γίνει viral με πάνω από 2.4 εκατομμύρια προβολές και 630 εκατομμύρια likes. 

Με τον καιρό και τα λάθη που έκανε βέβαια, ο Holland έμαθε πώς να αποφεύγει τα spoilers σαν τον...Spidey, αλλά αυτός και ο Mark Ruffalo (Hulk) σίγουρα τους έχει βγει η φήμη πως είναι οι πιο "λαλίστατοι" ηθοποιοί του MCU.