“Οι καλύτερες James Bond ταινίες είναι τώρα τα Mission Impossible“

Συγγραφέας των βιβλίων του 007 κράζει την εποχή του Daniel Craig
08 Μαΐου 2023 11:46
“Οι καλύτερες James Bond ταινίες είναι τώρα τα Mission Impossible“

Ο Charlie Higson είναι ο συγγραφέας των βιβλίων "Young James Bond" και σε μια νέα του συνέντευξη κατακεραύνωσε τις πρόσφατες ταινίες του James Bond στην εποχή του Daniel Craig, λέγοντας πρακτικά ότι δεν είναι αυθεντικές ταινίες Bond. 

Συγκεκριμένα, τα είπε χύμα και τσουβαλάτα για το No Time To Die, την 5η και τελευταία ταινία στο saga του Daniel Craig ως 007, η οποία είχε λάβει αρκετά θετικές κριτικές αλλά και μια καλή πορεία στο box office, φέρνοντας στα ταμεία της πάνω από $774 εκατομμύρια. 

Μιλώντας στη The Sunday Times, ο Higson σύγκρινε τις τελευταίες ταινίες του James Bond με αυτές των Mission Impossible του Tom Cruise, λέγοντας πως αυτές ουσιαστικά είναι περισσότερο "ταινίες Bond" πλέον. 

Πήγα να δω το No Time To Die με τον μεγάλο μου γιο, τον Φρανκ ο οποίος είναι 30 χρονών και μου είπε "μου φάνηκε σαν μια ταινία του Bond που φτιάχτηκε από άτομα που ντρέπονται να κάνουν μια ταινία Bond. Έπρεπε να δεις τις δύο προηγούμενες ταινίες από πριν για να ξέρεις ποιος είναι ποιός και τι και λες εν τέλει 'δε γα****ται και αυτό;"

Κάντε να είναι μια νέα αποστολή σε κάθε ταινία και αφήστε τον να είναι ο Bond. Τον έκαναν υπέρπολύπλοκο. Οι καλύτερες 'ταινίες James Bond' πλέον είναι τα Mission: Impossible. Δεν υπάρχει ο παράγοντας προσωπική ζωή, είναι απλά "ουάου! κοίτα αυτό το κτίριο, θέλω πολύ να ανέβω εκεί και να το τινάξω στον αέρα". 

Όσον αφορά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα του επόμενου James Bond και ποιος θα αναλάβει το ρόλο του 007, είχαμε έναν υποψήφιο από τη σειρά Game of Thrones. 

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.