The Flash: Νέο υλικό από την ταινία με τους Ezra Miller και Michael Keaton

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
06 Μαΐου 2023 17:14
The Flash: Νέο υλικό από την ταινία με τους Ezra Miller και Michael Keaton

Η DC Studios και η Warner Bros. συνεχίζουν την προώθηση του The Flash και γι’ αυτό το λόγο έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τις νέες επίσημες αφίσες. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller ως Barry Allen θα παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούνιο και θα είναι η αρχή ενός νέου μεγαλύτερου σύμπαν.

Οι νέες αφίσες επικεντρώνονται στους κεντρικούς χαρακτήρες του The Flash και βλέπουμε τον Michael Keaton με το “batsuit” να βρίσκεται δίπλα στο θρυλικό Batmobile. Επίσης, δε θα μπορούσε να λείπει και ο χαρακτήρας του Miller από τις νέες εικόνες, καθώς και η Supergirl της Sasha Calle.

Οι νέες αφίσες του The Flash:

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει τα εξής:

Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν!

Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν... διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ben Affleck ως Bruce Wayne, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και Ron Livingston.

Πρόσφατα, ο Affleck μίλησε για ένα cameo της ταινίας που όλοι οι DC fans θα πρέπει να γνωρίζετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. Επίσης, αν επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο θα δείτε το πρόσφατο trailer του The Flash.

Το The Flash θα παίξει στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου.