Το νέο teaser της ταινίας The Flash έχει Multiverse, Batman και τρελή δράση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα
05 Μαΐου 2023 23:10
Το νέο teaser της ταινίας The Flash έχει Multiverse, Batman και τρελή δράση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η DC Studios και η Warner Bros. συνεχίζουν δυναμικά την προώθηση του The Flash, της πολυαναμενόμενης πρώτης solo ταινίας του ήρωα, με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller στο ρόλο του Barry Allen. Συγκεκριμένα, μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του δεύτερου επίσημου trailer της ταινίας με αφορμή την CinemaCon 2023, τώρα τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη βίντεο.

Το νέο αυτό teaser έχει διάρκεια ένα λεπτό, χαρίζοντάς μιας ακόμη ματιά στην Multiverse ταινία της DC που θα έχει δύο "Barry", δύο Batman των Ben Affleck και Michael Keaton, αλλά και την Supergirl της Sasha Calle. Το βίντεο έχει πολλά εντυπωσιακά σκηνικά με ακατάπαυστη δράση και φυσικά ακραίες ταχύτητες, όπως αρμόζει προφανώς σε μια ταινία του The Flash.

Μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο teaser βίντεο μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet.

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει: "Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;"

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.