Η Jennifer Lawrence μιλάει για τη νέα “ακατάλληλη” κωμική ταινία No Hard Feelings

Η R-rated ταινία έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους
05 Μαΐου 2023 16:22
Η Jennifer Lawrence μιλάει για τη νέα “ακατάλληλη” κωμική ταινία No Hard Feelings

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της R-rated κωμωδίας No Hard Feelings, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence. Πρόκειται για μία κωμωδία από την Sony Pictures, που θεωρείται για “μεγάλους” και αναμένεται να παίξει τον Ιούνιο στους κινηματογράφους.

Τώρα, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την ταινία και είπε ότι πάντα ήθελε να κάνει μια κωμωδία και παρόλο που έχει διαβάσει πολλά σενάρια κατά καιρούς, ποτέ δεν κατάφερε να βρει κάτι πολύ αστείο. Φαίνεται ότι την αστεία κωμωδία που έψαχνε τόσο καιρό, την βρήκε στο No Hard Feelings. Οι δηλώσεις της δημοσιεύτηκαν στο Chicago Suntimes.

Εκείνη συνέχισε λέγοντας ότι στα γυρίσματα πέρασαν υπέροχα και γελούσαν όλη την ώρα με τους συμπρωταγωνιστές της.

Γελούσαμε όλη την ώρα. Μερικές φορές έπεφτα στο κρεβάτι μου μετά τα γυρίσματα και σκεφτόμουν την επόμενη ημέρα που θα ξανά πήγαινα. Λυπόμουν επίσης γιατί έλεγα: «Θεέ μου, δεν πρόκειται να ξανά περάσω τόσο καλά ποτέ. Πέρασα μοναδικά.”

Η σύνοψη του No Hard Feelings λένε τα εξής: Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό σπίτι της, η Maddie ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι γονείς αναζητούν κάποια γυναίκα για να βγαίνει ραντεβού με τον εσωστρεφή 19χρονο γιό τους. Προς έκληξή της, η Maddie σύντομα θα καταλάβει ότι ο δύστροπος Percy δεν είναι…σιγουράκι.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το No Hard Feelings είναι εμπνευσμένο από μία πραγματική αγγελία που είχε γίνει στο Craiglist, όπου κάποιοι γονείς έψαχναν μία γυναίκα για τον γιο τους. Βέβαια, πολλοί πίστευαν τότε ότι αυτή η αγγελία είναι ψεύτικη.

Παρακάτω θα βρείτε και το νέο poster της ταινίας που δημοσίευσε η Sony Pictures:

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky (Good Boys), ενώ το σενάριο έγραψε ο John Phillips. Ο Stupnitsky ξέρει από κωμωδία, καθώς έχει δουλέψει σε μία από τις δημοφιλέστερες κωμωδίες της τηλεόρασης, το The Office, γράφοντας το σενάριο σε μερικά επεισόδια. Ο Phillips από την άλλη, έχει γράψει για το Dirty Grandpa με τον Robert De Niro.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Andrew Barth Feldman ως Percy, Matthew Broderick ως his father, Laura Benanti ως τη μητέρα της, Natalie Morales, Hasan Minhaj, Kyle Mooney, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur και άλλοι. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Lawrence, Alex Saks, Naomi Odenkirk, Marc Provissiero, Justine Ciarrocchi, John Phillips και Kerry Orent.

Το No Hard Feelings θα παίξει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου. Πάρτε μια γεύση από την ταινία μέσα από το trailer που ακολουθεί, το οποίο έχει και ελληνικούς υπότιτλους.