Ο Nicolas Cage αποκαλύπτει την πρώτη του ανάμνηση και δεν περίμενε κανείς ότι θα το πει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Nic Cage είναι ο κλασικός εκκεντρικός Nic Cage που ξέρετε
04 Μαΐου 2023 18:50
Ο Nicolas Cage αποκαλύπτει την πρώτη του ανάμνηση και δεν περίμενε κανείς ότι θα το πει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Nicolas Cage είναι γνωστός πλέον εδώ και πολλά χρόνια για την εκκεντρικότητα που τον διακατέχει και τις αλλόκοτες συνεντεύξεις και απαντήσεις που δίνει. 

Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην βραδινή talk show εκπομπή του Stephen Colbert, εκεί όπου συμμετείχε σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων. Ο γνωστός παρουσιαστής τον ρώτησε τις πιο παράξενες και πιο..."Νίκολας Κέιτζ" ερωτήσεις όπως τι "νομίζει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε", την αγαπημένη του ταινία δράσης και πολλές ακόμα. 

Αλλά την πιο παράξενη απάντηση έδωσε όταν ο Colbert τον ρώτησε "ποια είναι η πιο παλιά σου ανάμνηση", με τον Cage να φτάνει στο ζενίθ της προσωπικότητάς του και να λέει πως θυμάται να είναι μέσα στην κοιλιά της της μητέρας του. 

"Ακούστε, ξέρω ότι αυτό ακούγεται εντελώς τραβηγμένο και δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι μπορώ να ανατρέξω στο παρελθόν, όταν ήμουν στη κοιλιά της μητέρας μου και ένιωθα ότι μπορούσα να δω πρόσωπα στο σκοτάδι ή κάτι τέτοιο", είπε ο Κέιτζ. "Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ αφηρημένο, αλλά κατά κάποιο τρόπο μοιάζει σαν να έχει συμβεί".

Ο Cage πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως Δράκουλας στην ταινία "Renfield", η οποία απέτυχε παταγωδώς στο box office με μόλις 16 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 22 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Η εν λόγω κωμωδία τρόμου είναι ένα σπάνιο στραβοπάτημα για τη Universal φέτος, καθώς το στούντιο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με πολλές κυκλοφορίες του 2023, όπως το "M3GAN" και το "Cocaine Bear".

Tags: