Η Warner Bros. ετοιμάζει νέα live-action ταινία με τον Bugs Bunny

Το σενάριό της θα γράψει ο Robert Rugan
04 Μαΐου 2023 17:53
Η Warner Bros. ετοιμάζει νέα live-action ταινία με τον Bugs Bunny

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη επιστροφή του Bugs Bunny, καθώς φαίνεται ότι η Warner Bros. Discovery ετοιμάζεται για τη νέα ταινία στο σύμπαν των Looney Tunes. Με κεντρικό χαρακτήρα το θρυλικό λαγό, το νέο αυτό project θα είναι μια μίξη με live-action και animation, με τον Robert Rugan να γράφει το σενάριο.

Παρόλο που η εν λόγω ταινία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τα χείλη της Warner, ο ίδιος ο Rugan δήλωσε ότι θα δουλέψει πάνω στο project με κεντρικό χαρακτήρα τον Bugs Bunny. Με την εμβληματική ατάκα “What’s Up Doc?”, ο Bugs Bunny εμφανίστηκε πρόσφατα στις οθόνες σας μέσα από το Space Jam: A New Legacy με πρωταγωνιστή τον LeBron James.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε ποιος είναι ο Robert Rugan, πρόκειται για έναν σκηνοθέτη-σεναριογράφο που έχει δουλέψει στα Alice's Misadventures in Wonderland, The Curse of Bridge Hollow, Danny and the Wild Bunch και σε διάφορα shorts όπως το The Wallet and the Watch.

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα άλλο για αυτή την ταινία, όπως ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν ή ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά την εμπορική επιτυχία του Space Jam, η Warner Bros. θέλει να φέρει τα αγαπητά Looney Tunes και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πότε γνωρίσαμε τον Bug Bunny σύμφωνα με την wikipedia;

Ο Bugs Bunny δημιουργήθηκε το 1940, από την Leon Schlesinger και ο αρχικός ηθοποιός που εδώσε τη φωνή του ήταν ο Mel Blanc. Η δημοτικότητα του χαρακτήρα έφτασε στα ύψη, και πλέον θεωρείται ως ένα cult icon.

O Bugs Bunny είναι ένας ανθρωπόμορφος λαγός, γκρι χρώματος, γνωστός για τον επιπόλαιο και ξένοιαστο χαρακτήρα του. Η προφορά του πάρθηκε από τη νεοϋερκέζικη προφορά, και ακόμα γνωστότερη είναι η συνήθης ατάκα του: Eh... What's up, doc? (Τι τρέχει, φίλε), την οποία συνήθως τη λέει, μασουλώντας ένα καρότο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.