Star Wars: Η Disney επιλέγει τις καλύτερες μάχες με lightsaber από ταινίες και σειρές

Συμφωνείτε με την πεντάδα;
04 Μαΐου 2023 14:16
Star Wars: Η Disney επιλέγει τις καλύτερες μάχες με lightsaber από ταινίες και σειρές

Η Star Wars Day γιορτάζεται σήμερα από όλους τους fans του Πολέμου των Άστρων και του επικού sci-fi σύμπαντος που έχτισε ο George Lucas, ενώ κυκλοφορούν και δύο νέες σειρές στο Disney Plus.

Το ίδιο κάνουν και οι social media λογαριασμοί της Disney καθώς ενόψει της May The 4th είχε αναρτήσει μερικές από τις καλύτερες μάχες με φωτόσπαθα από το σύμπαν του Star Wars, μόνο που περιλάμβανε όχι μόνο αυτές που έχουμε δει στις 9 βασικές ταινίες του Skywalker Saga, αλλά και στις σειρές του Disney Plus, όπως το "The Mandalorian" και το "Obi-Wan Kenobi". 

"Ώρα για μάχη: Ποια μονομαχία είναι η πιο εμβληματική;" ρώτησε τους fans του Star Wars και ανήρτησε πέντε από αυτές που θεωρεί η Disney ως τις καλύτερες του είδους τους.

Παρακάτω ακολουθεί το Top 5 των κορυφαίων lightsaber duels που έγιναν σε σειρές και ταινίες του Star Wars. 

Luke Skywalker vs Darth Vader - The Empire Strikes Back

Ahsoka Tano vs Darth Maul - The Clone Wars Season 7 

Bo-Katan vs Moff Gideon - The Mandalorian Season 3 Ep. 8

Qui-Gon Jinn vs. Darth Maul - Episode I: The Phantom Menace

Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader - Obi Wan Kenobi

Έκπληξη θα προκαλέσει σε αρκετούς fans ότι δεν περιλαμβάνεται η μονομαχία Anakin vs Obi-Wan από το "Episode III: Revenge of the Sith", που θεωρείται για πολλούς μία από τις πιο εντυπωσιακές και αυτή με τη μεγαλύτερη χορογραφία σε διάρκεια. Συμφωνείτε με την παραπάνω πεντάδα ή όχι; Αν έχετε διαφορετικές προτάσεις γράψτε στα σχόλια.