Chris Pratt: Θέτει τους όρους για το εάν θα επιστρέψει στο MCU μετά το Guardians of the Galaxy 3

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ηθοποιός του Star-Lord
04 Μαΐου 2023 00:41
Chris Pratt: Θέτει τους όρους για το εάν θα επιστρέψει στο MCU μετά το Guardians of the Galaxy 3

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο MCU μετά το Guardians of the Galaxy Vol. 3 απάντησε ο Chris Pratt, καθώς αυτή η φουρνιά της ομάδας θα ολοκληρώσει την περιπέτειά της με το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο. 

O ρόλος που μετέτρεψε τον Chris Pratt σε σταρ ταινιών δράσης -και όχι μόνο- είναι μακράν ο εμβληματικότερος της καριέρας του και ο 43χρονος ηθοποιός μίλησε για το εάν θα επέστρεφε σε ταινία της Marvel στο μέλλον, χωρίς τη Gamora, τον Rocket και τον Drax. Άλλωστε οι Zoe Saldana και Dave Bautista έχουν δηλώσει επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν πως αποχωρούν μια και καλή από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μετά την κυκλοφορία του "Guardians Vol. 3". 

Ωστόσο ο σταρ και αρχηγός της ομάδας των Guardians αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν και τονίζει ότι θα είναι κάτι δύσκολο να συμβεί χωρίς τον James Gunn στο τιμόνι, καθώς ήταν ο οραματιστής και σκηνοθέτης των ταινιών. Στη συνέντευξή του στο Total Film ανέφερε: 

"Θα ήταν περίεργο να συνεχίσουμε την ιστορία του Star Lord χωρίς τον James. Έχει κάνει τόσο αριστοτεχνική δουλειά στις τρεις πρώτες ταινίες. Βρήκαμε πραγματικά μαζί το πως θα είναι ο χαρακτήρας του Peter Quill και χωρίς αυτόν, προφανώς, δεν θα είχα ποτέ αυτή την ευκαιρία. Αυτός το γράφει, αυτός το σκηνοθετεί, αυτός ονειρεύεται τη μουσική, η δική του φαντασία στην οθόνη. Οπότε, για να συνεχίσουμε να λέμε την ιστορία, θα ήταν πραγματικά σημαντικό να τιμήσουμε αυτό που έκανε στις τρεις πρώτες ταινίες και να τιμήσουμε αυτό που οι θαυμαστές έχουν αγαπήσει στον χαρακτήρα και όχι απλά να το κάνουμε επειδή ο κόσμος μπορεί να εμφανιστεί για να πληρώσει γι' αυτό, καταλαβαίνετε;".

Ωστόσο συνέχισε την απάντησή του με την εξής φράση: 

"Δεν θέλω να είμαι κυνικός ως προς την προσέγγισή μου και αν είναι έτσι τα πράγματα, απλά δεν θα το έκανα καν. Οπότε ίσως στην πορεία, αν κάτι βγάλει νόημα, θα το έκανα, αλλά θα έπρεπε πραγματικά να τσεκάρει πολλά από τα σωστά κουτάκια".

Το cast του Guardians 3 περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean GunnWill Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 προβάλλεται από σήμερα 5 Μαΐου του 2023 στους ελληνικούς κινηματογράφους.