DUNE Part 2: Έπος το πρώτο trailer με τον Timothee Chalamet να ορκίζεται εκδίκηση!

Ο πόλεμος για τον Arrakis ξεσπά και ο Νοέμβριος φαντάζει μακριά!
03 Μαΐου 2023 19:13
DUNE Part 2: Έπος το πρώτο trailer με τον Timothee Chalamet να ορκίζεται εκδίκηση!

Η Warner Bros. μας είχε προϊδεάσει για το πρώτο trailer του Dune Part 2 από χθες και τώρα αποκάλυψε την πρώτη χορταστική ματιά στο sequel του μεγαλοπρεπούς sci-fi σύμπαντος του Frank Herbert, το οποίο μεταφέρει ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve

Το πρώτο trailer έφτασε και δείχνει πως ο πόλεμος για τον Arrakis τώρα ξεκινάει, με τον Paul Atreides του Timothee Chalamet να μετατρέπεται από έναν νεαρό πρίγκιπα στον σωτήρα και τον ηγέτη που έψαχνε ο λαός των Fremen, ενώ η Chani της Zendaya υπόσχεται να σταθεί δίπλα του σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Αντίπαλός του οι αιμοδιψείς Harkonnen που στις τάξεις τους πλέον συναντάμε έναν...αγνώριστο Austin Butler στο ρόλο του τρομακτικού Feyd Rautha. Μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρχουν και ασπρόμαυρες σκηνές εντός του sequel, πιθανότατα για τις σκηνές με τους Harkonnens. 

Βλέπουμε τον Paul να συσπειρώνει τους ιθαγενείς του Arrakis και να προετοιμάζεται για να μοιράσει την εκδίκηση που ζητάει για το θάνατο του πατέρα του και την καταστροφή του Οίκου των Atreides. Το επικό σκηνικό όμως του trailer -και αυτό που περιμέναμε από την πρώτη ταινία- είναι η στιγμή που ο Paul δαμάζει το Sandworm. 

Δείτε το πρώτο trailer του Dune Part Two

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως Princess Irulan και Austin Butler ως Feyd-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.