Αυτή είναι η διάρκεια του Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
03 Μαΐου 2023 14:01
Αυτή είναι η διάρκεια του Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures αποκάλυψε τη διάρκεια του Spider-Man: Across the Spider-Verse, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα το International trailer, το οποίο παρουσιάζει νέα πλάνα από την animated ταινία του Miles Morales.

Φαίνεται ότι το sequel θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε διάρκεια σε σχέση με το Spider-Man: Into the Spider-Verse, το οποίο άγγιζε τη 1 ώρα και τα 57 λεπτά. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το Across the Spider-Verse θα έχει διάρκεια τις 2 ώρες και 20 λεπτά. Το νέο αυτό ήρθε μέσα από το επίσημο site των κινηματογράφων AMC της Αμερικής.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, το Across the Spider-Verse θα έρθει σε δύο βερσιόν. Η μία είναι με αγγλικό dub και ελληνικούς υπότιτλους και η δεύτερη πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το νέο trailer επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στον χαρακτήρα του Shameik Moore και παρουσιάζει τη ζωή του ως Άνθρωπο Αράχνη, αλλά και σε όλους τους άλλους αραχνοανθρώπους που θα εμφανιστούν μαζί του, σε αυτή την ολοκαίνουργια και δύσκολη αποστολή.

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα δείτε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα παίξει στους κινηματογράφους την 1η Ιουνίου.