Fast X: Ο Vin Diesel φοβάται μη χάσει κάποιον που αγαπάει στο νέο συγκινητικό trailer της ταινίας

Ραντεβού στις αίθουσες σε λίγες ημέρες για το πρώτο μέρος του φινάλε
03 Μαΐου 2023 09:50
Fast X: Ο Vin Diesel φοβάται μη χάσει κάποιον που αγαπάει στο νέο συγκινητικό trailer της ταινίας

Το trailer για το Fast X μόλις κυκλοφόρησε και εστιάζει στη σχέση του Dominic Toretto του Vin Diesel με την Letty Ortiz που την υποδύεται εδώ και χρόνια η Michelle Rodriguez.

Πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που θέλει να σας προετοιμάσει για κάθε πιθανό σενάριο, ότι όλα πλέον μπορούν να συμβούν. Το trailer είναι σκοτεινό και η μεγάλη και πιο δύσκολη μάχη τώρα αρχίζει για τον χαρακτήρα του Diesel, ο οποίος φοβάται να μη χάσει κάποιον που αγαπάει.

Το trailer είναι γεμάτο με σκηνές από τις προηγούμενες ταινίες του Fast και περιγράφουν τη δυνατή σχέση του Dom και της Letty και το μεγάλο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους εδώ και χρόνια. Μην περιμένετε να δείτε έντονη δράση, λοιπόν, καθώς ο κεντρικός χαρακτήρας ακούγεται συναισθηματικά φορτισμένος.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο κακός στο Fast X είναι ο Dante του Jason Momoa, ο οποίος φαίνεται να είναι ο ισχυρότερος κακός που πέρασε ποτέ από τη σειρά και θα κάνει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση από την δεμένη οικογένεια του Toretto.

Παρακολουθήστε το νέο συγκινητικό trailer του Fast X

 

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Dom και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Dom.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Dom και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Fast X: Στο νέο trailer ο Jason Momoa προκαλεί τον Vin Diesel!

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Momoa, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X θα παίξει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου.