O Nicolas Cage περιγράφει τι πιστεύει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστεύει ότι έχει αναμνήσεις από τη μήτρα της μητέρας του
03 Μαΐου 2023 08:19
O Nicolas Cage περιγράφει τι πιστεύει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Nicolas Cage βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The Late Show with Stephen Colbert” και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τι πιστεύει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε. Εκτός από αυτό, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι η πρώτη ανάμνηση που έχει, είναι ίσως από τότε που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει μια διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα άποψη για τον θάνατο, αφού πιστεύει ότι η “σπίθα” ή το “spark” που λένε, όλων των ανθρώπων, μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ξέρω. Λένε ότι ο ηλεκτρισμός είναι για πάντα. Η σπίθα συνεχίζει… Θέλω να πιστεύω ότι οποιαδήποτε σπίθα ζωντανεύει το σώμα μας, θα συνεχίσει να περνάει και όταν το σώμα μας πεθάνει. Αλλά ποιος μπορεί να πει ότι αυτός ο “ηλεκτρισμός” έχει συνείδηση ή όχι;

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Nicolas Cage πιστεύει ότι η πρώτη του ανάμνηση είναι στην πραγματικότητα από τότε που βρισκόταν στη μήτρα της μητέρας του.

Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως και δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι μπορώ να “επιστρέψω” στη μήτρα της μητέρας μου και νιώθω ότι βλέπω πρόσωπα στο σκοτάδι. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως, αλλά κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον συμβαίνει.

Δείτε τη συνέντευξη του Nicolas Cage παρακάτω.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του Nicolas Cage ήταν στο Renfield, ο οποίος υποδυόταν τον Κόμη Δράκουλα, πλάι στον Nicholas Hoult.

Η πλοκή του Renfield: Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα.

Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Το Renfield βρίσκεται στους κινηματογράφους από τον περασμένο Απρίλιο.

Tags: