Dune: Part 2 - Μια ανάσα πριν το πρώτο trailer ήρθε η αφίσα με Zendaya και Timothee Chalamet

Εν αναμονή του πρώτου trailer του “sequel“ του Denis Villeneuve
02 Μαΐου 2023 19:37
Dune: Part 2 - Μια ανάσα πριν το πρώτο trailer ήρθε η αφίσα με Zendaya και Timothee Chalamet

Η Warner Bros. δημοσίευσε την πρώτη αφίσα του πολυαναμενόμενου sequel του Dune, με τίτλο "Dune: Part 2", δίνοντας μια ακόμη κλεφτή ματιά στους Timothee Chalamet και Zendaya, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρό της. 

"Long Live the Fighters" γράφει το μότο της ταινίας που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Ζήτω οι αγωνιστές" καθώς ο Paul Atreides του Chalamet μετατρέπεται στον ηγέτη που έψαχνε ο Arrakis και ο λαός των Fremen. Με υψωμένο το σπαθί και στο πλάι του την Chani της Zendaya, ο Paul θα πάρει την εκδίκηση από τους αδίστακτους Harkonens.

Η αφίσα όμως είχε έναν συγκεκριμένο λόγο που κυκλοφόρησε, καθώς μας προειδοποιεί ότι αύριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Dune Part Two, επομένως μείνετε  συντονισμένοι για περισσότερα. Το συγκεκριμένο trailer που θα δούμε σε λιγότερο από ένα 24ωρο είχε προβληθεί κεκλεισμένων των θυρών στην CinemaCon 2023 πριν μερικές ημέρες. 

Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του Dune Part Two: 

Δείτε το teaser με μερικά πλάνα από το αυριανό trailer, όπου αποκαλύπτεται και ο χαρακτήρας του υποψηφίου για Όσκαρ, Austin Butler

O σκηνοθέτης Denis Villeneuve αποκάλυψε μιλώντας στο Vanity Fair ότι δε θεωρεί το Dune: Part 2 ως ένα sequel αλλά το δεύτερο μέρος της ιστορίας. "Ήθελα η ταινία να ανοίξει εκεί ακριβώς που αφήσαμε τους χαρακτήρες. Δεν υπάρχει χρονικό άλμα. Ήθελα μια δραματική συνέχεια του πρώτου μέρους" είπε ο Villeneuve, ο οποίος περιγράφει επίσης το Part 2 ως μια επική πολεμική ταινία. 

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως κόρη του Princess Irulan και Austin Butler ως Fey-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.