Gran Turismo Ταινία: Με David Harbour, Orlando Bloom και ιλιγγιώδη ταχύτητα έφτασε το νέο trailer

Ο Neil Blomkamp σκηνοθετεί την ταινία και το νέο trailer φωνάζει να προσδεθούμε
02 Μαΐου 2023 16:46
Gran Turismo Ταινία: Με David Harbour, Orlando Bloom και ιλιγγιώδη ταχύτητα έφτασε το νέο trailer

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας Gran Turismo, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό racing βιντεοπαιχνίδι του PlayStation, με πρωταγωνιστές τους Orlando Bloom και David Harbour.

Η ταινία που σκηνοθετεί ο Neill Blomkamp, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία ενός αφοσιωμένου gamer των Gran Turismo που μεταπήδησε στους πραγματικούς αγώνες ταχύτητες, χάρη στο ταλέντο του. 

Το νέο trailer μεταφέρει αυτή την μαγεία αλλά και τα εμπόδια του δύσκολου ταξιδιού που θα κάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Archie Madekwe από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, στον σκληρό κόσμο των αγώνων ταχύτητας. "Νομίζεις ότι θα πάρεις ένα παιδί που παίζει βιντεοπαιχνίδια στο δωμάτιό του, και θα το βάλεις σε έναν πύραυλο που τρέχει με 300 χλμ/ώρα; Θα εξαϋλωθεί." ακούγεται να λέει ο χαρακτήρας του Harbour, ο οποίος θα είναι ο προπονητής του παιδιού-θαύματος που ελπίζει να γίνει πραγματικός επαγγελματίας οδηγός. 

"Με ένα λάθος στο παιχνίδι κάνεις επαναφορά. Με ένα λάθος στην πίστα...μπορείς να σκοτωθείς." προειδοποιεί ο Harbour. 

Δείτε το νέο trailer της ταινίας GRAN TURISMO

Στο Gran Turismo θα πρωταγωνιστεί ο Archie Madekwe, έχοντας στο πλευρό του τον David Harbour του Stranger Things και τον Orlando Bloom των ταινιών The Lord of the Rings. Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschman και άλλοι.

Όπως αναφέρει και η επίσημη σύνοψη: "Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Jann Mardenborough, η ταινία Gran Turismo αφηγείται την απόλυτη ιστορία ενός παράτολμου εφηβικού ονείρου που έγινε πραγματικότητα. Οι δεξιότητες του Mardenborough του εξασφάλισαν τη νίκη σε μια σειρά από διαγωνισμούς της Nissan και κατάφεραν να τον κάνουν έναν πραγματικό επαγγελματία οδηγό αγώνων."

Η κινηματογραφική μεταφορά είναι σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, γνωστού για τα "District 9" και "Elysium", σε σενάριο των Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Παραγωγός στην ταινία είναι και ο δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi.

Το Gran Turismo θα βγει στις 17 Αυγούστου 2023 στους ελληνικούς κινηματογράφους.