Deadpool 3: Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες επιστρέφει στη νέα ταινία

Μεγαλώνει το cast
02 Μαΐου 2023 16:29
Deadpool 3: Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες επιστρέφει στη νέα ταινία

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα όνομα που θα βρίσκεται στο ήδη λαμπρό cast του Deadpool 3. Πιο συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει ότι ο Rob Delaney, τον οποίο γνωρίσατε στη 2η ταινία θα επιστρέψει κανονικά στο ρόλο του Peter και στην ομάδα X-Force.

Εκείνος θα βρίσκεται λοιπόν πλάι στον Deadpool του Ryan Reynolds και στον Wolverine του Hugh Jackman. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, ο Peter βρίσκεται στην X-Force παρόλο που δεν έχει σούπερ δυνάμεις, αλλά είχε αγαπηθεί από την κοινότητα για το αστείρευτο χιούμορ του.

Ο Peter “πεθαίνει” στην αρχή του Deadpool 2 και αργότερα ο εμβληματικός χαρακτήρας της Marvel χρησιμοποιεί μια συσκευή και κάνει ταξίδι στο χρόνο για να τον σώσει.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Οι Matthew Macfadyen της σειράς Succession και Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin και Stefan Kapicic ως Vanessa και Colossus αντίστοιχα. Επίσης, θα δείτε και τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al.

Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

Tags: