Ο Pedro Pascal θα παίξει στο Gladiator 2 του Ridley Scott

Είναι πανέτοιμος να υπογράψει
02 Μαΐου 2023 09:54
Ο Pedro Pascal θα παίξει στο Gladiator 2 του Ridley Scott

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε ότι το cast του Gladiator 2 θα είναι “φωτιά” και μόλις αποκαλύφθηκε ότι ένα ακόμη μεγάλο όνομα προστέθηκε στη λίστα. Πιο συγκεκριμένα, το Deadline αναφέρει ότι ο Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) είναι πανέτοιμος να υπογράψει και να βρίσκεται μέσα στο φιλμ του Ridley Scott.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικανικού site, o Pascal βρίσκεται τώρα στις τελευταίες συζητήσεις με την Paramount Pictures για το sequel του Gladiator. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, ωστόσο, θα έχει ο Paul Mescal, ο οποίος έλαβε πρόσφατα την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία του στο Aftersun.

Ο Mescal θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla και του Marcus Aurelius, τον οποίο Aurelius είχε παίξει ο Joaquin Phoenix στην πρώτη ταινία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το sequel θα λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά.

Στο Gladiator 2 θα δείτε και τους Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen και Denzel Washington. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποιον χαρακτήρα θα παίξει ο Pedro Pascal, αλλά φαίνεται ότι η επερχόμενη ταινία θα έχει ένα τεράστιο Χολιγουντιανό cast.

Το σενάριο θα γράψει ο David Scarpa, ενώ ο Ridley Scott θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά θα βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment.

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας.

Το Gladiator 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2024.