Τα γυρίσματα του Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 επιτέλους ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια
30 Απριλίου 2023 20:35
Τα γυρίσματα του Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 επιτέλους ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Η αποστολή ολοκληρώθηκε. Το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 μόλις έκανε ένα εντυπωσιακό βήμα στην παραγωγή του και σιγά σιγά θα ετοιμαστεί για να καταφθάσει στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο.

Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν και επίσημα, ύστερα από σχεδόν 3 ολόκληρα χρόνια. Ο Tom Cruise επιστρέφει και πάλι στις πιο δύσκολες αποστολές που έχει κάνει στην καριέρα του, με δύο ταινίες που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Τα νέα έφερε ο Christopher Mcquarrie μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος γράφει επίσης τα εξής: Στο μεγαλύτερο crew που υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ. Όσοι δεν ήταν εκεί δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τα γυρίσματα για το Dead Reckoning Part 1 μόλις ολοκληρώθηκαν και επίσημα!

Τώρα είναι η σειρά του Part 2 όπως λέει ο Mcquarrie στο Instagram του, που θα κλείσει την ιστορία του Dead Reckoning.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου. Το Part 2 ανανένεται να καταφθάσει ένα χρόνο μετά και πιο συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου 2024.