Η ιστορία του Chris Pratt με την Marvel που λίγοι γνωρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε περάσει από κάστινγκ σε πάρα πολλές ταινίες των Marvel Studios
30 Απριλίου 2023 10:18
Η ιστορία του Chris Pratt με την Marvel που λίγοι γνωρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί τον έμαθαν ως Peter Quill aka Star-Lord στο σύμπαν της Marvel, άλλα τον γνώριζαν από άλλες ταινίες, όπως το Her ή το Park and Recreation του NBC. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Chris Pratt, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και μοιράστηκε μια ιστορία που δεν ήταν ευρέως γνωστή.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, παραλίγο να σταματούσε τις οντισιόν με την Marvel γιατί είχε φτάσει σε σημείο να μην παίρνει κανένα ρόλο και είχε μια “σκληρή” πορεία με το στούντιο. Μάλιστα, αναφέρει ότι είχε περάσει από κάστινγκ μέχρι και για έναν sidekick χαρακτήρα στο Thor.

Πάντα ήθελα έναν τέτοιο ρόλο, είχα κουραστεί να δουλεύω σερβιτόρος (γέλια).

Jimmy Kimmel: Μα είχες περάσει οντισιόν για τον Captain America;

Chris Pratt: Ω! Εννοείται, είχα κάνει οντισιόν σχεδόν σε όλες τις ταινίες της Marvel. Είχα μια σκληρή πορεία με την Marvel.

Έκανα οντισιόν για το Thor, όχι για να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα, αλλά για να είμαι απλώς ένας “sidekick” χαρακτήρας και δεν με επέλεξαν ούτε καν γι’ αυτό. Είχα φτάσει στο σημείο που δεν ήθελα να ξανά πάω ποτέ σε οντισιόν για την Marvel. Έλεγα τότε ότι είναι ηλίθιο όλο αυτό και ότι δε θα έπαιζα ποτέ σε ταινία της.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε τελικά από πόσες ταινίες της Marvel πέρασε από οντισιόν, ο Chris Pratt είπε:

Σχεδόν απ’ όλες. Οτιδήποτε ερχόταν και χρειαζόταν ένας άντρας που να μου έμοιαζε έστω και λίγο, έκανα οντισιόν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο. Είτε θα έστελνα μια κασέτα και θα έλεγαν “όχι, δε χρειάζεται να τον δούμε” ή πήγαινα εκεί και έλεγαν ότι “αυτή είναι η τελευταία φορά που σε βλέπουμε”.

Φαίνεται ότι η Sarah Halley Finn (διευθύντρια για το κάστινγκ στο Guardians of the Galaxy) είπε τότε στον James Gunn να δει τον Chris Pratt, ο οποίος έπαιζε τότε στο Park and Recreation του NBC και παρόλο που αρχικά δεν “ψηνόταν”, ο Gunn κατάλαβε ότι ο Pratt ήταν ο ιδανικός για το ρόλο του Star-Lord.

Μάλιστα, ο James Gunn ήθελε πολύ να πάρει το ρόλο ο Chris Pratt στο Guardians of the Galaxy, του οποίου η οντισιόν δεν ήταν και τόσο καλή, καθώς είχε πνιγεί κατά τη διάρκειά της.

Τελικά, ο Chris Pratt, δεν έπαιξε απλώς έναν χαρακτήρα στην Marvel, αλλά για πολλούς, ο Star-Lord θεωρείται από τους καλύτερους χαρακτήρες του MCU.