Φωτιά είναι το cast του Gladiator 2 με τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν

Ανάμεσά τους ο Joseph Quinn ή αλλιώς Eddie Munson του Stranger Things 4
29 Απριλίου 2023 13:39
Φωτιά είναι το cast του Gladiator 2 με τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν

"Φωτιά" αναμένεται να είναι το cast του Gladiator 2, που θα αποτελέσει sequel της ταινίας "Ο Μονομάχος" με τον Russell Crowe, καθώς προστέθηκαν πολλά ονόματα είτε ανερχόμενα είτε οσκαρικά.

Τα νεότερα ονόματα στο sequel του "Μονομάχου" είναι αυτό του Joseph Quinn στο ρόλο του κακού της ταινίας, Emperor Caracalla, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός για το ρόλο του ως Eddie Munson στην 4η σεζόν του Stranger Things. Μαζί του μπαίνει στο cast και η Connie Nielsen, η οποία θα επιστρέψει για να υποδυθεί το ρόλο της μητέρας του Lucius. 

Ανάμεσα στα ονόματα που προστέθηκαν στο cast είναι αυτά του υποψήφιου για Όσκαρ, Barry Keoghan και του βραβευμένου με Όσκαρ, Denzel Washington. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Gladiator 2 θα παίξει ο Πολ Μεσκάλ (Paul Mescal), που έλαβε πρόσφατα την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία του στην ταινία "Aftersun". 

Ο ρόλος που θα παίξει ο Mescal στο sequel δε θα είναι ο Maximus του Crowe -σαφώς όσοι έχετε δει την ταινία ξέρετε γιατί. Θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla και ανιψιό του Commodus, αλλά και γιο του Marcus Aurelius, τον οποίο υποδύθηκε στον "Μονομάχο" ο Joaquin Phoenix (Χοακίν Φίνιξ), καθώς τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια μετά. 

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας αναλαμβάνει και πάλι ο Ridley Scott

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας. 

Το Gladiator 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2024.