Poor Things: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αποκαλύπτεται μέσα από τις πρώτες εικόνες

Με πρωταγωνιστές τους Willem Dafoe, Emma Stone και Christopher Abbott
28 Απριλίου 2023 20:29
Poor Things: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αποκαλύπτεται μέσα από τις πρώτες εικόνες

Ο Γιώργος Λάνθιμος (Yorgos Lanthimos) επιστρέφει στο Χόλιγουντ μετά την επιτυχημένη ταινία "Ευνοούμενη" (The Favourite) και το πρόσφατο project του ονόματι “Βληχή”, με μία ολοκαίνουργια ταινία που ονομάζεται Poor Things.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό γι’ αυτό το φιλμ, αλλά μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες, οι οποίες μάς δίνουν μια ματιά στους κεντρικούς χαρακτήρες.

Η Emma Stone έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και εδώ και όπως μάθαμε θα υποδυθεί την Bella Baxter, μια νεαρή γυναίκα που πεθαίνει τραγικά, αλλά επανέρχεται στη ζωή, από έναν επιστήμονα. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Poor Things βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray που κυκλοφόρησε το 1992 και πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

Μαζί με την Stone θα δείτε και τον Willem Dafoe σε σημαντικό ρόλο, καθώς και τους Ramy Youssef, Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael, Kathryn Hunter και Margaret Qualley.

Δείτε τις πρώτες εικόνες του Poor Things που ήρθαν στη δημοσιότητα από την Searchlight Pictures:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poor Things (@poorthings_movie)

Το σενάριο του φιλμ έχει αναλάβει ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Γιώργο Λάνθιμο και στο The Favourite και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, είναι μία ταινία τρόμου με μία βικτωριανή ερωτική ιστορία. Ο Λάνθιμος θα καθίσει κανονικά στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το Poor Things θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.