Disney Plus: Μάθαμε πότε ακριβώς έρχεται το Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Η νεότερη ταινία του MCU καταφθάνει δωρεάν για τους συνδρομητές
28 Απριλίου 2023 16:42
Disney Plus: Μάθαμε πότε ακριβώς έρχεται το Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Έχοντας ολοκληρώσει εδώ και μήνες την πορεία της στις αίθουσες, ήταν απλώς θέμα χρόνου το Ant-Man and the Wasp: Quantumania να έρθει στο Disney Plus. 

Τώρα η Marvel Studios επιβεβαίωσε την ημερομηνία διάθεσης του Ant-Man 3, για τους συνδρομητές του Disney Plus. 

Συγκεκριμένα, το Ant-Man and the Wasp Quantumania θα είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές του Disney Plus δωρεάν από τις 17 Μαΐου

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet της ανακοίνωσης αλλά και το trailer που συνοδεύει την κυκλοφορία του στο Disney Plus. Όσοι χάσατε τη νέα περιπέτεια του Antman (Paul Rudd) και της Wasp (Evangeline Lilly) σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε από την άνεση του σαλονιού σας. 

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Η επίσημη σύνοψη του Quantumania: Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang. Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.