Επιστρέφουν τα Hunger Games - Πρώτο trailer για την prequel ταινία “The Ballad of Songbirds and Snakes“

Οι Αγώνες Πείνας επιστρέφουν στην πιο ωμή μορφή τους
28 Απριλίου 2023 10:00
Επιστρέφουν τα Hunger Games - Πρώτο trailer για την prequel ταινία “The Ballad of Songbirds and Snakes“

Η ώρα της αποκάλυψης της prequel ταινίας των The Hunger Games (Αγώνες Πείνας) ήρθε μαζί με το πρώτο trailer του "The Ballad of Songbirds and Snakes" όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος της. 

Σε αυτή την spinoff ιστορία του σύμπαντος των εξαιρετικά επιτυχημένων ταινιών, δεν ασχολούμαστε με την Katniss της Jennifer Lawrence. Αντιθέτως γυρνάμε πολλές δεκαετίες πίσω -περίπου 64 χρόνια πριν- στους 10ους Αγώνες Πείνας με το σκηνικό για την ανθρωπότητα να είναι κάπως διαφορετικό από ότι το είδαμε την τελευταία φορά αλλά όχι και αγνώριστο.

Εδώ θα δούμε πώς ο νεαρός Coriolanus Snow, που τον υποδύεται ο Tom Blyth, ανελίχθηκε στον κόσμο της Panem όντας ένας από τους πρώτους μέντορες των παικτών των Hunger Games. "Δουλειά σου είναι να μετατρέψεις αυτά τα άτομα σε θεάματα και όχι σε επιζώντες" λέει ο Peter Dinklage στο ρόλο του Casca Highbottom. 

Διαλέγει την προστάτιδα της District 12 ονόματι Lucy Gray Baird που την υποδύεται η Rachel Zegler (West Side Story), ενώ μαζί της εμφανίζεται και η Hunter Schafer του "Euphoria". 

Δείτε το πρώτο trailer του The Ballad of Songbirds & Snakes: 

Στο πολυπληθές cast συμμετέχουν επίσης οι Peter Dinklage, Viola Davis, Stanley Tucci, Josh Andrés Rivera και Jason Schwartzman. 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Το THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES ακολουθεί τον νεαρό Coriolanus (Tom Blyth), ο οποίος είναι η τελευταία ελπίδα για την αποτυχημένη οικογένειά του, την άλλοτε περήφανη οικογένεια Snow, που έχει χάσει τη θέση της στο μεταπολεμικό Καπιτώλιο. Με τον βιοπορισμό του να απειλείται, ο Snow αναλαμβάνει απρόθυμα να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), ενός προστάτη από την εξαθλιωμένη District 12.

Όμως, όταν η γοητεία της Lucy Gray σαγηνεύει το κοινό του Panem, ο Snow βλέπει μια ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα τους. Με όλα όσα έχει δουλέψει να κρέμονται από μια κλωστή, ο Snow ενώνεται με τη Lucy Gray για να αντιστρέψουν τις πιθανότητες υπέρ τους. Παλεύοντας με τα ένστικτά του τόσο για το καλό όσο και για το κακό, ο Snow ξεκινά έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει τραγουδοπούλι ή φίδι.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020.

Το "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.