Killers of the Flower Moon: Νέα ματιά στην ταινία του Scorsese με Robert De Niro και Leonardo DiCaprio

Τον Οκτώβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες
28 Απριλίου 2023 00:57
Killers of the Flower Moon: Νέα ματιά στην ταινία του Scorsese με Robert De Niro και Leonardo DiCaprio

Κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2023 κυκλοφόρησαν οι νέες εικόνες, αλλά και το πρώτο trailer από το ολοκαίνουργιο φιλμ του Martin Scorsese ονόματι "Killers of the Flower Moon" με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio και Robert De Niro. Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο για το κοινό αυτή τη στιγμή, αλλά η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το φωτογραφικό υλικό και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πλοκή του βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Δείτε τις νέες εικόνες της ταινίας:

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion και Tantoo Cardinal, ενώ είναι μια παραγωγή της Apple και των Dan Friedkin και Bradley Thomas.

Ο Scorsese είχε δηλώσει παλιότερα ότι όταν διάβασε το βιβλίο του Grann, ήξερε ότι έπρεπε να το κάνει ταινία. Πέρασε αρκετές ώρες μαζί με τον αρχηγό ονόματι "Standing Bear" για να πείσει το έθνος Osage να βοηθήσει στα γυρίσματα. Η ταινία γυρίστηκε στην Pawhuska της Οκλαχόμα, την αυθεντική τοποθεσία των γεγονότων.

Νέα ταινία Scorsese - DiCaprio: Επίσημα μάθαμε πότε βγαίνει το Killers of the Flower Moon

Πρόσφατα μάθαμε και τη διάρκεια του Killers of the Flower Moon και θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα, καθώς θα είναι μεγαλύτερη και από το The Irishman του Netflix. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το νέο φιλμ του Scorsese θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου και αργότερα πρόκειται να καταφθάσει και στην streaming υπηρεσία Apple TV Plus, μιας και πρόκειται για “Apple Original Film” που έγινε σε συνεργασία με την Paramount Pictures.