The Flash: Θα υπάρξει sequel για την ταινία του Ezra Miller; Ο σκηνοθέτης απαντά

Ο Andy Muschietti δίνει τη δική του απάντηση στο ενδεχόμενο μιας συνέχειας
26 Απριλίου 2023 16:40
The Flash: Θα υπάρξει sequel για την ταινία του Ezra Miller; Ο σκηνοθέτης απαντά

Μετά την κεκλεισμένων των θυρών πρεμιέρα του The Flash με τον Ezra Miller στο πλαίσιο της CinemaCon 2023, οι αντιδράσεις από όσους την παρακολούθησαν ήταν άκρως θετικές κατά γενική ομολογία, βάσει των όσων αναρτήθηκαν στα social media. 

Στον απόηχο αυτής της θετικής αποδοχής της ταινίας της DC, το Collider ρώτησε τον σκηνοθέτη της, Andy Muschietti για το ενδεχόμενο ενός sequel, παρά το γεγονός ότι η ταινία αποτελεί προϊόν του παλιού DCEU και όχι του νέου που στήνει ο James Gunn με τον Peter Safran

O Muschetti είπε εξής για το ενδεχόμενο του The Flash 2: "Δεν μιλήσαμε γι' αυτό. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η ταινία. Φυσικά, υπάρχει ενθουσιασμός για τη συνέχιση της ιστορίας, ειδικά αν αυτή η ταινία σημειώσει επιτυχία. Φυσικά, υπάρχει μια δομή στην DC που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό. Και το ερώτημα είναι, θα απορροφήσει αυτή η νέα δομή αυτή την ιστορία; Το καλό με το Multiverse είναι ότι είναι εφικτό. Το Multiverse επιτρέπει σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς κόσμους να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν, και έτσι, ελπίζω, ναι, εννοώ, δεν ξέρουμε ακόμα. Αυτή είναι η αλήθεια"

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει: "Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;"

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.