To Beetlejuice 2 είναι επίσημο και έρχεται σίγουρα με Michael Keaton

Αλλά τι γίνεται με την Jenna Ortega;
25 Απριλίου 2023 23:59
To Beetlejuice 2 είναι επίσημο και έρχεται σίγουρα με Michael Keaton

Πείτε τρεις φορές "Σκαθαροζούμης!" γιατί ο Michael Keaton θα επιστρέψει και επίσημα στο Beetlejuice 2, το οποίο ανακοινώθηκε από την Warner Bros. στο πλαίσιο της ειδικής παρουσίασής της στην Cinemacon 2023.

Η ταινία είχε ακουστεί ότι αναπτύσσεται εδώ και καιρό με τον Tim Burton στο τιμόνι, ο οποίος επίσης επισημοποιήθηκε ότι θα σκηνοθετήσει το sequel. Κεκλεισμένων των θυρών όμως στην παρουσίαση της Warner Bros. Discovery εμφανίστηκε το λογότυπό του σε ένα ειδικό trailer με τις υπό ανάπτυξη ταινίες του στούντιο. 

Η είδηση αυτή μόνο τυχαία δεν έρχεται, μόλις ένα μήνα μετά το ρεπορτάζ που θέλει την Jenna Ortega της σειράς "Wednesday" να υποδύεται την κόρη της Winona Rider στο BeetleJuice 2. Ωστόσο, η συμμετοχή της ίδιας όσο και της Ryder στο sequel δεν επιβεβαιώθηκε ακόμη, παρόλο που σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο

Παρόλο που είναι και δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε την Ortega πλάι στον Keaton, οι fans του cult αυτού χαρακτήρα μπορούν να ανακουφιστούν καθώς το BeetleJuice 2 είναι καθοδόν προς τις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Το πρωτότυπο "Beetlejuice" επικεντρώνεται στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους θέλουν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 συζητιέται από το 2013 όταν και αναφέρθηκε σε αυτό η Winona Ryder σε μια συνέντευξή της, λέγοντας μάλιστα ότι δε θα είναι κάποιο remake αλλά μια συνέχεια του 30 και πλέον χρόνια μετά. 

Ο "Σκαθαροζούμης" κυκλοφόρησε το 1988 σημειώνοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία καθώς με budget των $15 εκατομμυρίων, έφερε στα ταμεία του πάνω από $75 εκατομμύρια. Αποτελεί φυσικά μια cult classic μαύρη κωμωδία και υπόδειγμα της αφήγησης και του σκηνοθετικού ύφους του Tim Burton.