Κυκλοφόρησε νέο υλικό από το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 του Tom Cruise

Ραντεβού στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο
25 Απριλίου 2023 21:29
Κυκλοφόρησε νέο υλικό από το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 του Tom Cruise

Ο Tom Cruise επιστρέφει στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο με το 1ο μέρος από το νέο Mission Impossible. Με τίτλο Dead Reckoning Part 1, η νέα ταινία υπόσχεται ατελείωτη δράση και με έναν Ethan Hunt να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Να σας υπενθυμίσουμε ότι έρχονται δύο ταινίες του franchise με την 2η να αναμένεται το 2024.

Τώρα, μέσα από το Twitter δημοσιεύτηκαν αρκετές νέες φωτογραφίες από το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1, που επικεντρώνονται κυρίως στον χαρακτήρα του Tom Cruise, καθώς και σε άλλους βασικούς χαρακτήρες.

Βασικούς χαρακτήρες όπως τους Ilsa Faust της Rebecca Ferguson, Benji του Simon Pegg και Luther του Ving Rhames, να είναι πανέτοιμοι για την επιστροφή τους.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω.

Λίγα λόγια για τις δύο επόμενες ταινίες του Tom Cruise:

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Πότε θα παίξουν στους κινηματογράφους;

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.