The Equalizer 3: Δείτε το πρώτο trailer με τη μεγάλη επιστροφή του Denzel Washington!

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο
25 Απριλίου 2023 16:14
The Equalizer 3: Δείτε το πρώτο trailer με τη μεγάλη επιστροφή του Denzel Washington!

Το The Equalizer 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο 2023 φυσικά με πρωταγωνιστή και πάλι τον Denzel Washington στο ρόλο του Robert McCall. Τώρα, η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer της ταινίας, μαζί με την πρώτη επίσημη αφίσα.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή λένε ότι το 3ο κεφάλαιο θα σας μεταφέρει στη Νότια Ιταλία και θα επικεντρώνεται σε μία μαφία που τα βάζει για κάποιο λόγο με τον Robert McCall του Denzel Washington και τους φίλους του.

Δείτε το trailer και την αφίσα παρακάτω

 

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Από τότε που εγκατέλειψε τη ζωή του ως δολοφόνος, ο Robert McCall αγωνίστηκε να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έκανε στο παρελθόν και βρίσκει την παρηγοριά στο να βοηθάει τους καταπιεσμένους. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην Νότια Ιταλία, ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια άσχημη και θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει τι πρέπει να κάνει: αναλάβει τη μαφία μόνος του.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Antoine Fuqua, ενώ το σενάριο έγραψε ο Richard Wenk. Στο 3ο κεφάλαιο του franchise παίζουν και οι Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ben Ammar, Gaia Scodellaro και Remo Girone.

Το The Equalizer 3 θα παίξει στους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.