Ο Robert Downey Jr. έχει ως προτεραιότητα το Sherlock Holmes 3

Νέες δηλώσεις
24 Απριλίου 2023 13:36
Ο Robert Downey Jr. έχει ως προτεραιότητα το Sherlock Holmes 3

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον Robert Downey Jr. ως Sherlock Holmes. Τον περασμένο Αύγουστο είχαμε ακούει κάποια όχι και τόσο ενθαρρυντικά νέα για την παραγωγή της 3ης ταινίας, αλλά τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Robert Downey Jr. έχει τώρα ως προτεραιότητα το Sherlock Holmes 3 και αυτό το επιβεβαίωσε η σύζυγός του, η Susan Downey. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το 3ο κεφάλαιο του franchise είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2018 και σκόπευε να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα του 2020. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, και τον Μάρτιο του 2019 είχε λάβει μια μεγάλη καθυστέρηση για το 2021. Πλέον έχουν 2023 και το Sherlock Holmes 3 βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με πιο ενθαρρυντικά νέα για τους fans.

Αρχικά, πριν από μερικές ημέρες, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Dexter Fletcher, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στα σκαριά η ταινία και παράλληλα δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Robert Downey Jr.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει τώρα το The Wrap, η σύζυγός του ηθοποιού «έσπασε τη σιωπή της» και δήλωσε μαζί με την παραγωγό, Amanda Burrell, ότι το Sherlock Holmes 3 είναι κανονικά υπό ανάπτυξη με τους συνεργάτες τους. Τα νέα αυτά ήρθαν μέσα από το γνωστό podcast ονόματι “UnWrapped”.

Λοιπόν, ορίστε τι μπορώ να σας πω. Και η Amanda μπορεί να σας το επιβεβαιώσει. Πριν έρθουμε εδώ, φάγαμε όλοι μαζί μεσημεριανό με τον Robert. Και είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα συζήτησης. Ναι, θα το κάνουμε όταν είναι σωστό και με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι προτεραιότητα για την εταιρία, αλλά και για τον Robert.

Έτσι, φαίνεται ότι το Sherlock Holmes 3 είναι προτεραιότητα όχι μόνο για την εταιρία παραγωγής, αλλά και για τον ίδιο τον Robert Downey Jr. αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας.

Το σενάριο του Sherlock Holmes 3 έχουν γράψει οι Chris Brancato και Arthur Conan Doyle, ενώ μεταξύ άλλων πρόκειται να παίξουν και οι Jude Law, Eddie Marsan και Jared Harris.

Το 1ο Sherlock Holmes κυκλοφόρησε το 2009 με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie, ενώ το 2ο ονόματι “A Game of Shadows” έφτασε στους κινηματογράφους το 2011.