Venom 3: Το νέο πρόσωπο του cast έχει άρωμα από τη σειρά Ted Lasso

Πλάι στον Tom Hardy θα δούμε μια υποψήφια για Emmy ηθοποιό
23 Απριλίου 2023 10:40
Venom 3: Το νέο πρόσωπο του cast έχει άρωμα από τη σειρά Ted Lasso

Η παραγωγή του Venom 3 προχωράει για τα καλά και τώρα μάθαμε για ένα νέο πρόσωπο του cast που θα κάνει ουσιαστικά το ντεμπούτο του στο σύμπαν της Marvel. Ο λόγος για την Juno Temple, η οποία έχει αποκτήσει δύο υποψηφιότητες για Emmy βραβείο χάρη στο ρόλο της στη κωμική σειρά "Ted Lasso" του Apple TV+

H Temple, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter έχει ήδη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για το ρόλο της στο επόμενο κεφάλαιο του Sony's Spider-Man Universe, ώστε να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Tom Hardy ως Eddie Brock. Όσο για το ποιον ρόλο θα υποδυθεί, αυτό είναι κάτι που διατηρείται μυστικό, αν και οι πληροφορίες του THR αναφέρουν ότι μάλλον θα παίξει μια υπάρχουσα χαρακτήρα της Marvel.

Η Juno Temple να αναφέρουμε ότι έχει προηγούμενη εμπειρία με comic ταινίες καθώς συμμετείχε τόσο στο "The Dark Knight Rises" αλλά και στο "Sin City: A Dame to Kill For". Επίσης να αναφέρουμε ότι ακόμη το Venom 3 δεν έχει αποκτήσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και δε γνωρίζουμε πότε θα βγει στις αίθουσες. 

Πρόσφατα μάθαμε ότι μαζί με τις υπόλοιπες Spider-Man ταινίες και το Venom έρχεται στο Disney Plus

Φήμες λένε πως η Sony θέλει τα γυρίσματα να ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε μάθει ότι Kelly Marcel θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών, ενώ και τώρα υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Tom Hardy. 

Για την ιστορία το Venom 2: Let There Be Carnage είχε αποφέρει περί τα $506.9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, εν μέσω φυσικά και μιας δύσκολης περιόδου για το σινεμά λόγω της πανδημίας, ενώ οι κριτικές ήταν στην καλύτερη περίπτωση χλιαρές. Το πρώτο Venom είχε φέρει πάνω από $856 εκατομμύρια παγκοσμίως στα ταμεία.