Star Trek: Η βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh επιστρέφει με δική της ταινία

Θυμάστε το spinoff “Section 31“;
20 Απριλίου 2023 00:10
Star Trek: Η βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh επιστρέφει με δική της ταινία

Θυμάστε την υπό ανάπτυξη spinoff σειρά του σύμπαντος του Star Trek με τίτλο "Section 31"; Το project αυτό είχε ανακοινωθεί το 2019 μετά την προβολή της 2ης σεζόν του Star Trek: Discovery και τώρα μάθαμε ότι επιστρέφει...διαφοροποιημένο. 

Και αυτό καθώς η οσκαρική πλέον Michelle Yeoh θα πρωταγωνιστήσει στο project Star Trek: Section 31, μόνο που πλέον θα κυκλοφορήσει ως ταινία αντί για σειρά για χάρη του Paramount Plus. Πρακτικά δηλαδή θα είναι μια τηλεταινία που θα κυκλοφορήσει στην streaming υπηρεσία της Paramount κι θα δούμε την επιστροφή της Emperor Philippa Georgiou. 

Ναι, η Yeoh υποδύεται μια ελληνικής καταγωγής αξιωματικού του Starfleet και συγκεκριμένα του πιο μυστικού τάγματός του. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της τηλεταινίας: "Η αυτοκράτειρα Φιλίππα Γεωργίου εντάσσεται σε ένα μυστικό τμήμα του Αστροστόλου με στόχο την προστασία της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Πλανητών και έρχεται αντιμέτωπη με τις αμαρτίες του παρελθόντος της."

Δείτε την επίσημη teaser αφίσα του Star Trek: Section 31: 

Η Michelle Yeoh επιστρέφει λοιπόν στο σύμπαν του Star Trek έχοντας κερδίσει το πρώτο της βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Τα Πάντα Όλα" (Everything Everywhere All At Once).  "Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην οικογένεια του Star Trek και στο ρόλο που αγαπώ εδώ και τόσο καιρό", δήλωσε η Michelle Yeoh. "Το Section 31 ήταν πάντα κοντά στην καρδιά μου από τότε που ξεκίνησα το ταξίδι μου παίζοντας την Philippa, όταν ξεκίνησε αυτή η νέα χρυσή εποχή του Star Trek. Το να τη δω επιτέλους να αποκτά τη μεγάλη της στιγμή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σε μια χρονιά που μου έδειξε την απίστευτη δύναμη του να μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας ό,τι μας περιμένει, και μέχρι τότε: Να ζήσετε πολλά χρόνια και να ευημερείτε (εκτός αν η αυτοκράτειρα Γεωργίου διατάξει το αντίθετο)!"

Είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα προβληθεί η ταινία Star Trek: Section 31 στο Paramount+.